היי...

פיית

New member
היי...../images/Emo4.gif

יש פה אנשים שאוהבים את פיית´ (אליזה )

iDiT HP

New member
כן!

היא שחקנית ממש טובה! לא יצא לי לחפש עליה דברים בנט... אבל רק היום ראיתי פרקים מהעונה השלישית שוב... ואני באמת אוהבת אותה!! איזה מסכנה!! היא הקוטלת והיא לגמרי משוגעת עם בעיות (וזה מה שאני אאוהבת אצלה...) כמובן שהיא ממש יפה גם... וניראה לי שראיתי אותה בסרט כלשהו! אה כן הסרט של בוב השקט ואיך קוראים לו!! אילו שהיו בדוגמא ועוד כמה סרטים... היא שיחקה שם טוב!!!!!!!

לא יודע, לדעתי הדמות קצת מוקצנת מדי

יש בה משהו מוקצן וצעקני יותר מדי, עד שזה נראה כאילו זה מנסה להראות מרדני, וזה מוריד מהאוטנתיות של הדמות. מה דעתכם?

sour girl

New member
הממממ...

"יש בה משהו מוקצן וצעקני יותר מדי, עד שזה נראה כאילו זה מנסה להראות מרדני" יכול להיות שכן וזה מה שמושך בה יותר לפי דעתי... כל הרעיון של ´הו אני רעה אני יכולה לכסח לך את הצורה בלי להזיע..´ זה ה-דבר כי אין עוד מויות כאלה בבאפי מה שמייחד אותה, אתה לא תראה את באפי אומרת חצי מהדברים שפיית´ תגיד או תעשה חצי ממה שהיא תעשה... ********************************************************************** "Who says it has to? Love never makes sense B. It´s a shitty emotion that was created by some sick individual in order to screw with the human mind. What other feeling wreaks havoc with both mental and physical facets? It´s the greatest torture of the modern world". Questions- Swayslayer

אשמה

New member
לא ממש מסכימה

לפי דעתי פיית´ עברה הרבה מאוד בחיים שלה. עוד מגיל צעיר היא לא הייתה הטיפוס השקט אלא להפך - היא הייתה טיפוס מאוד קיצוני. אחרי שהיא הפכה להיות סלייר אמא שלה (לפי מה שידוע לי), שהייתה גם הWatcher שלה נרצחה ע"י ערפד שרדף אחריה עד לסאנידייל ואז היא רצחה בן אדם. אז אוקיי, נראה לי שדברים קיצוניים מביאים לדמות מאוד מוקצנת. וחוויות קשות מביאות להחלטות לא נכונות, למרות שאני אוהבת אותה רעה:)

peace and Mor

New member
בטח שיש!

חולה על פיית´!!! דמות מצויינת!! תמיד אהבתי את הדמויות של הרעות וה"שנויות במחלוקת"...! גם נורא אהבתי את הפרקים שהיא סוחפת את באפי למסיבות וכאלה... ממש נהינתי בהם...!! Faith rullz!!

taz512

New member
אני אישית

מחבב את הדמות. כמובן לא כמו את ספייק אבל היא בסדר. אבל יש משהו שמטריד אותי כבר כמה ימים. בפרק שהיא לובשת את הדמות של באפי. ואז היא מצילה שם את הנערה מהערפד. ואז כשהנערה אומרת לה תודה משהו משתנה בתוכה. אבל למה? כאילו זה לא כאילו לא אמרו לה תודה לפני זה כשהיא הייתה הקוטלת. זה פשוט לא נראה לי הגיוני. דעתכם בנושא? טאז שד עם דילמה

SaidinsTaint

New member
כבר הרבה הרבה

זמן היא לא עשתה משהו שבגללו מישהו הודה לה מעומק הלב - והיא יודעת שהיא לא בסדר - כפי שראו בפרקים אצל אנג´ל - זה אוכל אותה מבפנים.

taz512

New member
אבל.....

כבר ממזמן היא רעה. גם בתקופה שאמרו לה תודה והכל. זה מה שלא הגיוני. טאז שד עם בעיות

sour girl

New member
זה לא ממש נכון...

בעיקרון היא נעשתה ´רעה´ רק אחרי שהיא הרגה את העוזר של ראש העיר ולא הסכימה לקבל את העזרה של באפי ובסוף הצטרפה לראש העיר... ועכשיו היא מנסה ´לעלות על דרך הישר´ וכל מיני שטויות כאלה... בגלל זה זה הגיוני..... ********************************************************************** "Who says it has to? Love never makes sense B. It´s a shitty emotion that was created by some sick individual in order to screw with the human mind. What other feeling wreaks havoc with both mental and physical facets? It´s the greatest torture of the modern world". Questions- Swayslayer

קודם כל צריך להבהיר פה כמה דברים על

כל הדמויות בבאפי כידוע הם סופר מורכבות ופיית לדעתי היא דמות מצויינת כי מי רוצה לעזאזל עוד קוטלת שהיא בדיוק כמו באפי העובדה שפיית מרדנית וצעקנית בלבוש שלה זה רק מייחד אותה ונותן לה אשיות משלה וכן פיית בהתחלה התחברה עם באפי ולא הייתה רעה מההתחלה אם אפשר לקרוא לזה ככה כי בבאפי כידוע אין טוב או רע אבל בגלל שהיא עברה כל כך הרבה בחיים שלה וכל מה שהיא עשתה אחר כך לא ממש עזר לשפר אותם להרוג אנשים למקרה שלא הבנתם אז זה הרס את החיים שלה שכבר היו הרוסים במילא וכשהיא עברה לגוף של באפי היא סוף סוף קיבלה את החיים המושלמים חבר שאוהב אותה אמא שמתייחסת אליה והכי חשוב מכל חברים הוכחה ציטוט לספייק כשהיא בגוף של באפי I can have anything anyone even you spike אז כשהיא הצילה את הילדה הזו זה לא היה עוד סתם מקרה של להציל חיי אדם היא הייתה באפי עכשיו היא קיבלה את החיים שלה כולל את הרגשות שלה טוב זה לא ממש מדיוק אבל בכל אופן לאחר שהיא ופיית התחלפו שוב פיית הרגישה שוב ריקה כמו שהיא הייתה בהתחלה רק יותר גרוע כי הפעם היא קיבלה את כל מה שלא היה לה וזה נלקחח ממנה אז היא עוד יותר הייתה אבודה מהרגע שהיא התעוררה מהקומה בכל אופן אנחנו יודעים גם שפיית תמיד רצתה חיים כמו של באפי על פי enemies הנאום שהיא עושה לבאפי שהיא קשורה טוב בכל מקרה אני יכולה לדבר עליה עוד הרבה כמו על כל דמות בבאפי אבל אני אפסיק עכשיו יש לי מתכונת בתנך ביום שישי ואני מתה

פיית

New member
WOW../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא ידעתי כמה אנשים אוהבים אותה וזה הרבה...
אותך אליזה!!!

למעלה