היי

היי! ../images/Emo13.gif

לא יצא לי להיות פה היום. אני חושבת שאת די צודקת במה שאמרת, למרות שיש דברים שקשה לי בעצמי לדעת אם זה נכון או לא, ומאוד יכול להיות שזה נכון. זה הרי פעם ראשונה שאני נותנת לאנשים לנתח את האופי שלי... פעם ראשונה שאני יודעת שקיים הפורם הזה.. לדעתי יש הגיון מאוד במה שאמרת. ודרך אגב- מה אומר החולם הזה שאני מוסיפה ל-ו' כל הזמן? יש לזה משמעות מסויימת? פשוט יש לי מחלה כזאת ואני כל הזמן וסיפה את החולם הזה.... תודה ! איילת.

nili6

New member
אהלן איילת,

גם אני לפעמים מוסיפה ניקוד, ולא רק חולם... בכל אופן, זה אומר, שאת שמה לב לפרטים, זה מראה על צורך בדיוק, על ביקורת עצמית (שלדעתי מפותחת אצלך), הנקודה גם כאמור נמצאת במקום המדוייק ומעוצבת כעיגול מלא מה שמחזק את מה שכתבתי לעיל. והנקודה בצורת הלב- את זה לא קשה לפרש אפילו בעצמך. אני חושבת.

נילי, מה שלומך ?

ומה לפי דעתך ניתן להסיק מנקודה בצורת לב ? אני בכלל לא בטוח שזה מובן מאליו, אלא אם כן נבדוק כל לב לגופו של ענין ולאור מרכיבים גרפולוגיים. עשוי מישהו לשרטט במודע או שלא במודע לב, אך אבוי לאותו לב - הקו שבור, רועד, מתקשה לעגל ולסיים אותו ויכול, אם רוצים ללכת לפי פרשנות הסימנים, להראות על משאלות לב 'לבביות' שמתקשות להיתגשם מכל מיני סבות סובייקטיביות. לעומת זאת נקודה שהיא בצורת מיכל, ואין בה לב, ועדין נכתבה בשטף, ובעומק, וב "קו מוזן" וחם תלמד על שפע רגשות ודמיון למרות היעדרו של הלבבון.

../images/Emo23.gif

בהיי....... סורי על ההצתה המאוחרת... לא יצא לי להיות פה כמה ימים. בדקתי בכתב שלי... ושמתי
שבמחברות וכאלה יוצא לי מידי פעם שהחולם ב-ו' נראה כמו-
. אבל זה סתם מידי פעם, ודווקא נראה לי שזה יוצא בגלל חוסר דיוק,ואומר שאני לא מדוייקת דווקא.(כשהכתיבה מהירה מידי או משהו כזה.....) (מה אני משחקת אותה גרפולוגית?!?!?
) בקיצור, לא יודעת מה נסגר איתי. יש עוד פרשנויות?!?! אשמח לשמוע! איילת

ללניה2

New member
לנילי

תודה על תשובתך. אני מניחה שאת צודקת. אפשר לשאול אצל מי את למדת (במידה ונתקלת במורה טוב/ה)? ללניה

למעלה