היי

היי ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני פעם ראשונה נתקלת בפורם הזה! לא ידעתי שהוא קיים... את האמת, אני ממש ממש ממש לא מבינה בגרפולוגיה אבל יש לי שאלה... אני מאז שאני מכירה את עצמי אז יש לי כמה סוגי כתב....... כל דבר שאני רושמת אני יכולה לרשום בכמה סוגי כתב... וזה לא שאני מתכננת איך לרשום. פשוט הזויות והגודל של האותיות שונים,ולפעמים גם שינוי צורה של האותיות. זה אומר עליי משהו? אני יכולה לכתוב משהו ומישהו יבדוק לי את הכתב? תודה לכולכם!
אילת.

qt1

New member
איילת...

תשלחי על דף A4 את מה שכתוב בהודעת המנהל: תנאי בל יעבור: הסכמה מפורשת בגוף הדף לבדיקת הכתב בפורום. -לכתוב על דף חלק, לבן, בעט כדורי, בלי שורות. -לא להעתיק, אלא לכתוב מהראש. -לא בסעיפים או שירים, אלא כתיבה חופשית. -אם אפשר, לחתום בסוף. -לשים את הנייר על כמה ניירות אחרים, שיהיה נוח. -לציין גיל, מין והשכלה. תסרקי ותשלחי לכאן כקובץ , החברים כאן עושים כמיטב יכולתם לפענח את הכתב בהצלחה וליל מנוחה

qt - ביקרתי אצלך בפורום ואני נפעם

מהמשקיענות הבלתי נדלית שלך, מהרצינות שבה את מתייחסת ומשיבה לכל אחד וכמובן מכל החום והאהבה שאת נותנת ובשפע לכל אחד. המשיכי ככה ואת מוזמנת להישאר אתנו.

גימי1

New member
ושוב, רק הדברים הבולטים.

שלום איילת, איני מקצועי, ואשמח למשוב על דבריי. את בחורה מאוד רגישה ורגשנית, למראית עיין את מקבלת החלטות שהן אמוציונאליות, אך אני חושב שאת משקיעה גם שכלתנות בהחלטות שלך. את קצת ילדותית ופנטזיונרית (לא במובן השלילי חלילה). מקפידה על פרטים, הופעה חיצונית חשובה לך מאוד....אם לדוגמא שכחת להתאים בין העגילים לגרביים תחזרי הביתה לתקן את המצב...זה מוביל אותי לביקורתיות שבך, קיימת. את טיפוס מוחצן, שמים לב אלייך כשאת נכנסת לחדר, לא מהנחבאים אל הכלים. נראה לי שאת בתקופה של התרגשות...משהו עובר עלייך בתחום הרגש...אבל זה אולי ההורמונים שנשארו מגיל ההתבגרות, או שמא את נורא נורא מאוהבת ? מאשר למשפחה - זה נושא שמאוד חשוב לך, מחפשת את המטריה המשפחתית ואת ההגנה של המשפחה, יחד עם זה, אני רואה משהו קצת טעון עם הורייך, נתק מסוים מאביך. שיהיה בהצלחה רבה...

אולי אני לא יודעת...

היי, קודם כל- תודה רבה ! אז ככה: חלק מהדברים שרשמת ממש נכונים, וחלק ממש לא נכונים (או שהם נכונים ואני לא יודעת ?!?) זה מתחיל עכשיו ממש ממש לעניין אותי איך רואים את הדברים האלה בכתב???? איך אפשר לראות את זה????? בפעם הראשונה שקראתי היו דברים שנראו לי ממש לא נכונים... בפעם השניה היו כמה דברים שהבנתי למה התכוונת. למשל בנתק מההורים- אני בקשרים טובים איתם דווקא, אבל אבא שלי בחו"ל (סתם לכמה ימים- עסקים...) וזה באמת סוג של נתק... והיו עוד כמה דברים שהבנתי רק אחרי כמה פעמים של קריאה. אני לא יגיב על יותר מדי דברים כדי שזה לא יעזור לעוד אנשים שינסו לנתח את הכתב שלי. ת-ו-ד-ה

גימי1

New member
נתק מאבא

לא מדובר בנתק של כמה ימים, לא לזה התכוונתי. התכוונתי יותר מההיבט הרגשי, אבל....קחי זאת בזהירות...מאוד יתכן שאני טועה.

טוב...

אני לא יודעת על נתק כזה... ומקווה שזה טעות... בכל אופן תודה. ואם יש עוד אנשים שרוצים להגיד מה הם רואים בכתב תכתבו!!!! ביי בינתיים

שלום וברוכה הבאה, שתהיה לך נחיתה

קלה, מה זה כל המטוסים האלה בחתימה שלך ? מילא ל "חרגולית" מלמטה שמטיסה אלינו את אמא שלה, אבל לך ? במרכיבים היסודיים המהותיים של הכתב, שלא בהכרח את ערה ומודעת להם היות שהם 'מככבים' בעיקר במרכיב הלחץ, השינויים פחותים מכפי השינויים שאת מזהה במרכיבי הגודל, הרוחב, השיפוע ואולי גם הארגון. אבל באמת, מה זה חשוב עכשיו כל השטויות האלה לאחר ליל נצחון מרתק על צסק"א שאכלה אותה ? כל המדינה והפורום חוגגים יום עצמאות מחדש ובאופוריה כזו עד שהיה מישהו שמרוב יין לא הבחין אם "נילי" זו אשה. ועכשיו ברצינות ולעבודה: קחי סרגל ומד מעלות, תמדדי את הזוויות הכלואות באות מ', תוסיפי ( במ"מ ) את המידה של החלק הפותח של האות מ' ( אני מקוה שהוא גבוה כי אחרת זו קטסטרופה ) תפחיתי מכך את המידה ( גם כן במ"מ ) של החלק השמאלי באות מ' והתוצאה תראה אם תהיה לך זוגיות מאושרת בעשור הקרוב. אגב, חלק פותח נמוך של האות מ' לעומת חלק מסיים גבוה מעיד במקרים רבים על בחור נמוך קומה שמעדיף להתחיל דוקא עם גבוהות מתוך אשליה שגובהן יוסיף גם לו משהו, ואם תמצאי באותו כתב גם ג' שמנה את יכולה להיות משוכנעת שהוא עוקב בדריכות אחר התפתחות ההריון אצלה. כל טוב.

2ללניה

New member
אודי??

אני מבינה ששמחת על נצחון מכבי תל אביב, אבל מה שתית לפני שענית לבחורה הנחמדה שבסך הכל בקשה ניתוח כתב יד מהפורום? דרך אגב: שאלה לי, ואני מקוה שתענה עליה קצת יותר ברצינות: האם כל מי שעוסק בגרפולוגיה בא מתחום הפסיכולוגיה? כלומר: חייב להיות פסיכולוג מוסמך כדי ללמוד גרפולוגיה? אני לא מתחום הפסיכולוגיה, אבל יש לי אינטואיציה מצויינת (כך אומרים)ומאד רוצה ללמוד גרפולוגיה. איפה מומלץ? בבתי ספר מוכרים כמו המכללה למנהל או חנה קורן, או שעדיף אצל גרפולוגים שמלמדים את המקצוע? מחכה לתשובה ר-צ-י-נ-י-ת! ללניה

nili6

New member
בינתיים תשובה ממני.

אז עד שאודי יענה לך תסתפקי בתשובה שלי ממש לא חייבת להיות פסיכולוגית מוסמכת, או גם לא מוסמכת\ כדי לעסוק בגרפולוגיה רצוי מאוד שיהיה לך רקע בתחום וכמובן מה שיותר רחב יותר טוב. מאחר שכמוך לפני מספר חודשים שאלתי כאן אותה שאלה בדיוק אז הנה מה שלמדתי מהתשובות- מה שחשוב הוא המרצה, למצוא מרצה טוב. כלומר את יכולה ללמוד במכללה למינהל וליפול על מרצה גרוע אז מה עשית בזה. ואילו הכרת את אודי היית מבינה שבד"כ נדמה שהוא אחרי כמה לגימות...כך שזה לא מאפיין דווקא את אתמול.

nili6

New member
לאיילת

היי איילת הכתב ברובו "נשי" מאוד, מעוגל, קערתי, רחב, אין הפרשי אורך , בולטת גם הנקודה הסטאטית שמעוצבת כעיגול מלא. הסוג הנוסף של האותיות שציינת הן יותר זוויתיות מה שמצביע בדכ על יותר נוקשות, עקשנות וכו' (בניגוד ל וותרנות, פשרנות, רכות שמסומנים על ידי הכתב הקעור) אז אוליי מעין קונפליקט שבתוכך בין שתי המגמות? סתם הצעה ובטח תקבלי דברים יותר מפורטים מאחרים מיודעי דבר באמת. אני מבינה שאפילו על החתימה את עדיין לא סגורה... החתימה הראשונה שציינת כוללת רק שם משפחה ובשנייה- שם המשפחה קודם ומצוי מעל השם הפרטי. אוליי את יכולה לחשוב על סיבות לכך. אם אני משווה לחתימה השנייה אז מה שחסר זה הקו של ה א' (בנוסף ליתר האותיות של השם הפרטי). אה, בנוסף הכתב לא מחובר השוליים הימניים חסרים או צרים מאוד (אני רושמת סימנים כדי שתקבלי עוד ניתוחים אוליי בעקבות זה).

nili6

New member
המשך

ניסיתי לומר שאוליי את עוד לא מגובשת עם עצמך. מה דעתך.

וואי......

נראה לי שמה שרשמת די נכון...... ובקשר לשוליים- דווקא בדף עצמו יש שוליים, זה משהו שאני מקפידה עליו בד"כ... שפוט בסריקה זה יצא קצת קטוע... תודה לך! אם יש פירושים נוספים לכתב שלי ....... בבקשה.....אתם מוזמנים לכתוב לי.

nili6

New member
טוב אז אני אנסה עוד קצת

טוב אז אני אנסה עוד קצת.... נראה לי שאת לא טיפוס מעז, ועם לא מעט מעצורים. את לדעתי בולמת את עצמך, ונוטה להדחיק לא מעט. מה דעתך עד כאן... שמתי לב פתאום שאחת הנקודות שמשמשת חולם מופיעה בצורת לב...

למעלה