היי קוראים לי נעם.. אבל תקראו לי פאקו P: ואני חדשה וזה שלומ ^_^
P PakoLina New member 14/1/06 #1 היי ../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif קוראים לי נעם.. אבל תקראו לי פאקו P: ואני חדשה וזה שלומ ^_^
היי ../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif קוראים לי נעם.. אבל תקראו לי פאקו P: ואני חדשה וזה שלומ ^_^
M mikokikyo New member 14/1/06 #7 היי^^ אני מכירה גם אותך^^ אבל את בטח לא מכירה אותי^^ גם אנוכי אוהבת אינו^^ אבל בטח לא שמתן לב^^ אל תשימו לב שתיכן, זה השעות המוקדמות האלה^^ ^^
היי^^ אני מכירה גם אותך^^ אבל את בטח לא מכירה אותי^^ גם אנוכי אוהבת אינו^^ אבל בטח לא שמתן לב^^ אל תשימו לב שתיכן, זה השעות המוקדמות האלה^^ ^^
E E u r o s t a r New member 14/1/06 #4 הייייי ברוכה הבאההה גם לי קוראים נועם אבל לא קוראים לי פאקו ותשם שלי אני רושם עם ו'
3 3SEP New member 14/1/06 #5 Welcome Welcome TO ANOTHER YEAR IN THIS FORUM *מקהלה של ילדים ששרים אם צפרדעים* המבין יבין ובקיצור ברוכה הבאה
Welcome Welcome TO ANOTHER YEAR IN THIS FORUM *מקהלה של ילדים ששרים אם צפרדעים* המבין יבין ובקיצור ברוכה הבאה
M mikokikyo New member 14/1/06 #6 ברוכית הבאית פאקו^^ גם אני פה אבל את ממש מכירה אותי, נה? אני לא ממש חדשה, אבל אני פשוט הצטרפתי בלי להודיע לאיש, כך שלא ממש שמים לב^^ אל תשימי לב, אני קצת משוגעת על הבוקר^^ ^^
ברוכית הבאית פאקו^^ גם אני פה אבל את ממש מכירה אותי, נה? אני לא ממש חדשה, אבל אני פשוט הצטרפתי בלי להודיע לאיש, כך שלא ממש שמים לב^^ אל תשימי לב, אני קצת משוגעת על הבוקר^^ ^^
B black robe New member 14/1/06 #9 וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo63.gif אני נטלי שהות נעימה
וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo63.gif אני נטלי שהות נעימה
2 2 Mיכל New member 14/1/06 #11 היי פאקו../images/Emo9.gif ברוכה הבאה../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif