היי

היי ../images/Emo25.gif

קוראים לי מוריה ואני לא הייתי הרבה בפורום הזה!!!! דרך אגב קראתי הארי פוטר כל כך הרבה פעמים עד כדי כך שכדי לגוון אני צריכה להתחיל לקרוא מהסוף להתחלה ולחפש מסרים סמויים!!!!
ריטה סקיטר המלכה!!!!!! טוב אני מודה שאני אבודה ושצריך לזרוק אותי למוסד לחולי נפש אבל זה בגלל הארי המאמי!!!!!

S.Riddle

New member
אהלן!

מה שלומך? אני לירון, נעים מאוד. פסיכופטית עם תעודות, זאת אני! ו... את מעריצה של ריט´וש´לה? גם אני!!!!!!! -לירון, קוראת את הארי פוטר 4 בפעם ה-247-

S.tal

New member
שלום!

וברוכה הבאה! טוב..., אז תהני פה עימנו בפורומינו הקט! (משפט שנהפך לנפוץ פה בזמן האחרון...) אה... ואני טל! (ואני בת כמובן!!!!!) טל, t@l

Ms. Potter

New member
מוריה רוקח ????

היי מורייה, זו אני לימור מה.פוטר (האתר השולט) תהני, זה לפי דעתי הפורום הישראלי הטוב ביותר לענייני הארי, בלי הגזמה ! :) לימור.

היי

אני מעריצה שרופה של הארי וכל דברים שלי לבית הספר הם כאלה והשנה אני הורסת את התיק שלי כדי לקבל תיק של הארי פוטר שנה הבאה!!!! הארי פוטר המלך!!!

Ms. Potter

New member
היי אבל...

קנו לך תיק חדש השנה ? אם לא, אולי תשקלי הריסת תיק מיידית, וישר תקבלי תיק חדש דנדש, לא עזבי, מממ..... מה אני אגיד לך ?! אם זה חדש, אני לא ממליצה על הריסה בשלב זה. :) לימור (ששומעת רוג´ר סאנשז עכשיו....).

daniel...

New member
התיקים לא כל כך יפים גם ככה

לפחות אלה שראיתי על כולם יש מן תמונה מוזרה כזאת שבכלל לא דומה להארי

S.tal

New member
נכון.......

הם לא ממש יפים..., אני מאוד התאכזבתי....... :(

סופסוף מישהי עם טעם!

ריטה סקיטר לשלטון! אני בטוחה שתשתלבי וברוכה הבאה בלה בלה. כבר די מיותר לכתוב את זה, לא חושבים? -ליאת: חברה של כבוד במסדר ריטה סקיטר. אני גם החברה היחידה, מסתבר.-

למעלה