..../images/Emo190.gif|פיס|
1.אני אדם הנחשב מאוד יוזמתי.- מסכימה בהחלט 2.אני מרגיש עצמאי לנהל את ענייני הפרטיים.- מסכימה בהחלט 3.כשאני נפגש עם חבריי אני מרגיש שיש לי מקום מרכזי בחבורה.- לא מסכימה בכלל 4.אני אדם מאוזן ויציב.- לא מסכימה בכלל 5.אני מסוגל להתמודד עם בעיות וקשיים העומדים לפני.- מסכימה חלקית 6.אני בעל חוש הומור מפותח מאוד.- מסכימה חלקית 7.יש לי כושר גופני מעולה.- לא מסכימה בכלל 8.בדרך כלל אינני אדם אופטימי.- מסכימה בהחלט 9.הישגיי הלימודיים גבוהים מהממוצע.- לא מסכימה כלל 10.אני פוחד לנסות דברים חדשים מהפחד שאכשל.- לא מסכימה כלל 11.אני מכיר את מרבית פרטיו האישיים של הזמר שאני מעריץ.-מסכימה חלקית 12.אני מתרגש מאוד כשאני מאזין/צופה באמן שאני מעריץ.- מסכימה בהחלט 13.אני מנסה לשכנע אחרים לאהוב את האמן שאני מעריץ.- לא מסכימה כלל 14.על מנת לראות הופעות של האמן שאני מעריץ, אני מוכן לנסוע מרחק רב.- מסכימה חלקית 15.אני מקיים קשרים עם מעריצים אחרים בקשר לאמן שאני מעריץ(פגישות, טלפונים)-. לא מסכימה כלל 16.בכל שבוע אני מחפש ומתעדכן לגבי מידע על האמן הנערץ.- (בעיתונים,אנטרנט) מסכימה חלקית 17.אני מנסה מאוד להידמות חיצונית לאמן הנערץ עליי-. מסכימה חלקית- זה לא קורה בכוונה, זה פשוט קורה, איכשהו, יש פה עניין פסיכולוגי [ואת בטח יודעת את זה] 18.אני חושב שהייתי מסוגל להתייעץ עם האמן הנערץ עלי לגבי בעיותיי האישיות.-מסכימה חלקית 19.אני מאוד סומך על כל דבר שהאמן שאני מעריץ אומר.-מסכימה חלקית 20.אני רוכש מוצרים רבים הקשורים בדמות האמן שאני מעריץ.-מסכימה בהחלט [דיסקים וכאלה..]