היי

היי../images/Emo24.gif

אני יודעת שאני כבר מעצבנת עם השאלות שלי אבל כל פעם שעולה לי שגעון לראש אני לא נחה עד שאני משיגה אותו
הפעם החלטתי להחליף את רוב האיפור שלי כי הוא ישן וכי...סתם בא לי אז על מה אתם ממליצים? פופה? אסתי לאודר? מה? באטריס

michal18

New member
שאלה טובה

אבל זה כמו לשאול איפה לקנות מלתחה חדשה - הרי לא תקני את כל הבגדים לחורף במקום אחד, אלא תשלבי פריטים יפים מכל מיני מקומות -לא?! כך גם באיפור: בעוד שהליפ גלוס הזול של ג'ייד נהדר, המסקרה שלהם לא משהו.. וכן הלאה... אז אני ממליצה על כמה פריטי בסיס נהדרים: מייק אפ טיינט אידול של לנקום - יקר ושווה וטוב צללית שחורה של איל מקיאג' והמברשת הדקה שלהם שאפשר לעשות איתם פס מעל ומתחת לעין, וגם בתוכה. הדבר הכי שימושי והטריק הכי שווה שלומדים ממני. צלליות קרם של לנקום - יפיפיות, מטאליות ועמידות במים. מסקרה - למייבילין יש אחלה מסקרות וכדאי לך לראות איזו מהן הכי טובה עבורך. ליפ גלוס: ג'ייד הזולים והנהדרים או לנקום שיש להם את גוסי טיובס שאני מאוד אוהבת.

Shir Life

New member
אני שונאת את הגלוסי של ג'ייד../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

הם נורא דביקים...

למה שאלה מיותרת??? הבחורה רצתה

כולה עזרה וטיפים מה כדאי לקנות ומה לא... לא כולם מבינים מאוד בנושא , אז איפשר לנסות ולעזור ומי שלא מעוניין אז שלא יענה!

למרות שנתנו לך טיפים טובים , אני

אנסה גם קצת לעזור. המסקרות של מייבלין בהחלט טובות - מעריכות, מעבות ועמידות. הצלליות של MAKE UP FOR EVER מעולות! אני משתמשת שנים במייק אפ של קרליין+פודרה ואני מבסוטה מאוד מהן! אתמול קניתי סומק ( חום אינדיאני) ושימר מבריק מהמם של סופט -טאץ . ולגבי הליפגלוסים , יש כל כך הרבה חברות וכל כך הרבה צבעים, צורות ומרקמים שונים לשפתונים , הבחירה ענקיתתתתת! הכול תלוי בטעם שלך... בהצלחה בקנייה החדשה,

למעלה