היי

BooBee

New member
היי ../images/Emo23.gif

מה שלומכן/ם? ואיך מרגישות/ים? לא יודעת אם יש קשר, אבל בגלל הניתוק החלקי שלי מהפורום בשבועות האחרונים מסיבותיי שלי, אני מרגישה שאני פחות מתעסקת בשכול שלי, זה קטע מוזר כזה. חושבת פחות, מתעסקת פחות, חיה יותר. וגם חלמתי עליה, יחסית, הרבה יותר מכל תקופה אחרת. מה תגידו על זה?

../images/Emo142.gif

יש משפט על החיים שעושים את שלהם.. אבל אני לא יודעת אם להגיד אותו. או שהעשיה עושה את החיים. ועשיה היא.. כל כך הרבה דברים. ובשביל מה צריך להגיד? תגידי..

לונה..

New member
../images/Emo23.gif

בוודאי שיש קשר. כאן בפורום, בכל הודעה ישנה הזדהות מסויימת, שיתוף, והמון המון זכרונות ורגשות. כשמתעסקים בדברים אחרים, אין כל כך זמן לחשוב, כמו שאמרת - "חושבת פחות, מתעסקת פחות, חיה יותר". קטע מוזר, אבל לא רע. "חיה יותר", אלו מילות המפתח. אני לא אומרת שהזכרונות והשכול "רעים" או "עוצרים בעדך" להמשיך לחיות, אבל זה סוג של התעסקות בעבר. הממ.. אני חושבת שאולי זו הסיבה שאני פה בעצם. לא חשבתי על זה עד עכשיו. כדי להביע, להזכר, להשתתף. תמיד ידעתי שאני כותבת בפורום הזה מהסיבות הללו, אבל רק עכשיו אני מבינה את זה באמת. תודה
מישהי פעם אמרה לי שאל לנו להצטער על המתים, מכיוון שכל דבר קורה מסיבה כלשהי, שהם חייבים להיות יותר מאושרים מאשר כאן. שנכון שמתגעגעים, ואוהבים וכו´, אבל להבין שחייבת להיות לזה מטרה. לפני חודש, כתבתי כאן משהו שתמיד חשבתי כשהייתי צעירה יותר, אני אכתוב אותו כאן שוב: אולי אלוהים לוקח דווקא את המושלמים. זה לא אומר שאנחנו לא מושלמים, אנחנו כנראה צריכים לעבור קשיים בדרך, כל מיני מהמורות, ושלבים, שיגרמו לנו, בסופו של דבר, להגיע לייעוד שלנו. אולי לאלוהים יש מקום מיוחד משל עצמו, מין עולם נוסף, שאליו הוא לוקח את ה"נבחרים". זו גם דרך להסתכל על זה.. ובקשר לחלומות.. הבנתי שיש להם את הדרכים להביע את הרגשות הכי עמוקים שלנו בדרכים שלהם... וזה לא תמיד מובן. אולי בגלל שאת מתעסקת פחות בשכול שלך, את חושבת שהיא מעבירה לך מסרים כלשהם? תמיד תוכלי לנסות לברר בפורום חלומות. לילה שקט לכולנו.

bertap

New member
היי לונה

לפי דעתי אני תמיד אומרת לילדי ,שאת הגהנום אנחנו עוברים כאן לשם אנחנו מגעים לגן עדן. שיהיה לנו ולכל בית ישראל שבוע טוב ומבורך

למעלה