היי!

The Sims Girl

New member
היי!../images/Emo19.gif

אני ליאור, אני בת 14, ואני חדשה פה. אני ממש אוהבת תשוקות, ולא האמנתי שיש לזה פורום... אני רואה תשוקות ממש בקביעות, כבר כמה שנים- נראה לי בסביבות השנתיים (הפרק הראשון שאני זוכרת שראיתי היה משהו עם פיית' וגרייס, לפני שפיית' מתה, והיה את היריד הזה שכל הזמן מדברים עליו...) בכל מקרה, יש לי איזה עווית, לא יודעת למה, אבל ממש בא לי שקיי תהיה עם מיגל... אני יודעת שאנשים בדרך כלל בעד צ'ריטי החמודה והמתוקה, אבל פשוט בא לי על קיי ומיגל.. ועוד משהו שאני חייבת לדעת: 1- מה הסוף עם שרידן ולואיס? הם מתחתנים? הם מתים? מה??? 2- מה עם תרזה ואית'ן?? הם יתחתנו בסוף? אני שונאת את גוון!!! (אבל יותר אהבתי את גוון הראשונה, היא היתה יותר טובה..חחח)
זה נכון שתרזה מתחתנת עם ג'וליאן?????? מתי ולמה????? תודה על כל העזרה...

I n n u e n d o

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

ותשובה.
.. 1.הם לא מתחתנים עם מתחתנת עם אחיו אנטוניו לאחר שהיא מאבדת את הזיכרון. כולם חושבים שהיא מתה בכלל. 2.הם לא יתחתנו אית'ן יתחתן עם גוון בסופו של דבר. ותרזה תתחתן עם ג'וליאן,השבוע בערך זה יקרה,הם השתכרו

The Sims Girl

New member
באסות ../images/Emo58.gif

1- מבאסססססס 2- מבאססססססססססס הרבה יותר!! אני שונאת את גוון!! מתי היא ואית'ן מתחתנים?

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

רק שתדעי, ואני חושבת שאני יכולה לדבר כמעט בשם כול משתתפי הפורום שכולנו שונאים את צ'רטי ומתים שקיי ומיגל יהיו כבר יחד!!

The Sims Girl

New member
אה יופי!../images/Emo19.gif

וסליחה שאני בורה, אבל מי זה אנדורה??? לא אכפת לי מספוילרים... וגם מה בסוף עם דיוויד?

../images/Emo58.gif עונה ../images/Emo9.gif

טנדורה זאת הבת של ג'וליאן טאבית'ה, תאמיני או לא
בסוף דיוויד וגרייס יברחו לאיטליה ולא תהיה יותר גרייס
אבל יקח עוד כמה שנים

The Sims Girl

New member
אני לא מאמינה...

טאביתה וג'וליאן? הוא יבגוד בתרזה?? מניאק!!! וגם, מה פתאום גרייס עוזבת את המשפחה שלה ואת סם החתיך בשביל דיוויד המניאק?!

Charmed Or 9

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo112.gif

ואממ שאלה לדורין: יש איזה שהיא קומונה חברתית לחברי הפורום הזה? כי אם לא באלי לפתוח..

darklighter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo115.gif

אני רואה שענו לך על הכל... אז השתלבות מהנה
ודרך אגב את מוכרת לי מפורום מכושפות...

למעלה