היי

princess black

New member
היי ../images/Emo189.gif

אני וכמה חברים מעוניינים להגיע ל- royal championship בשפילד ב-21 באפריל. ורצינו לברר אם מישהו יודע משהו על איך משיגים כרטיסים ל-22-23 כי אז רוני אוסליבן אמור להתחרות נגד דינג וזו בעצם הסיבה העיקרית שרצינו ללכת. הבעיה שהבנו שהכרטיסים נגמרו.. אז אם מישהו יודע על איזו דרך לעזור לנו נשמח. תודה!

Anin17

New member
ספסרות?

אם הכרטיסים נגמרו אז אין מה לעשות, אפשר לקחת סיכון, להגיע לשם ולקוות שמישהו ימכור כרטיסים

9ball master

New member
טוב שלא נזכרת....

ביום התחרות....
אני לא יכול להמליץ לך על ספסרות (זה לא חוקי....) עצה שלי, שפילד 2008... תתחיל לתכנן כבר מעכשיו, תקנה pass לכל התחרות ותרביץ חופשת סנוקר משובחת שתזכור כל החיים... ואל תשכח את המצלמה!

בקשר לשאלה..

אמא שלי רוצה לקחת אותי גם לאיזה טורניר גדול הבעיה שאני לא יודע מאיפה להזמין את הכרטיסים חוץ מהאינטרנט יש אולי עוד דרך חוץ מהאינטרנט לחופשה באנגליה כולל כרטיסים לסנוקר ?

9ball master

New member
מה רע באינטרנט....

ניתן לתכנן חופשה שלמה דרך הרשת... זה בדיוק מה שעשיתי כשנסעתי לווילס לאליפות העולם בפול... סגרתי הכל דרך האינטרנט ואימיילים... מלון, כרטיסים לארוע וגם רכבות... דרך אגב, הזמנת כרטיסים לרכבות באנגליה דרך האינטרנט היא זולה באופן משמעותי לעומת קנייה בקופות, יש גם הבדלים במחירים בשעות הנסיעה....

Anin17

New member
העברת כסף לכל העולם באמצעות סניפי

הדואר הבעיה היא שלא לכל האתרים יש חשבון אצלם ובמקרה של רמאות אין דרך להשיב את הכסף בניגוד לכרטיס אשראי או פיי פל

למעלה