היי

QsomeoneQ

New member
היי ../images/Emo188.gif

תגידו, מה הייתם עושים אם החברה הכי טובה שלכם הייתה הילדה הכי "מקובלת" (כמה שאני שונאת את המילה הזאת) והייתה מתלהבת מעצמה בכל שניה אפשרית?! אני פשוט לא יודעת מה לעשות!!!!!! אני לא יכולה להגיד לה שהיא מתלהבת, אני לא יכולה גם לתת לה רמז כי בשבילה לספר לי "כמה היה מושלם במסיבה שלא הוזמנת אליה וכל הבנים התנפלו עליי ואת לא היית" לא נקרא להתלהב!! ומה עוד הייתם עושים עם החברה השניה הכי טובה שלכם הייתה הילדה הכי קרציה בעולם שלא מבינה מתי היא אמורה להפסיק לדבר ולהפסיק לשאול שאלות ולהפסיק להדבק אליי?! אני נישבעת לכם הילדה נתקעה בכתה א´!!!!!!! כשאני אומרת לה שאני לא יכולה לבוא אליה היא עושה איתי ברוגז (אני בכתה ח´!!!!!!!!!) והיא נושכת אותי אם אני צוחקת עליה (אוקי סליחה זה כבר לא א´ זה גן!!) אני רוצה שתהיה לי חברה נורמלית ואני פשוט לא מצליחה למצוא כזאת!!!! מה לעשות?!?!? _______________________________________________________- חתימה

../images/Emo4.gifאוי...

בקשר לחברה הכי טובה שלך... יש לך 3 אפשרויות:
לתפוס איתה שיחה, ולנסות להסביר לה ש... שזה לא נעים לך היחס שלה... ושאת לא רוצה לאבד אותה אבל ממש קשה לך ככה... ולנסות להסביר לה... (די מסובך...
) אבל יכול להיות שהיא לא מבינה מה היא עושה לך ! אולי היא לא מרגישה, כי כמו שאמרת בשבילה זה לא להיות סנובית...
לנסות להתרחק ממנה... לחפש חברות אחרות... הרי בטח יש יותר משלוש בנות בשכבה שלך... (או שאני טועה?
) השאלה אם את מוכנה לוותר עליה...
לנסות להבליג על מה שהיא עושה... אבל במקומך לא הייתי בוחרת באפשרות הזו ! למה שמישהו יפגע בך כל הזמן ? ובקשר לילדה הקרציה- ממנה מאד כדאי לך לנסות להתרחק. אלא אם כן היא ממש חשובה לך... תנסי אפילו לחפש חברות מכיתות אחרות. כי אם חברות כאלה... קשה להסתדר. מקווה שעזרתי...

QsomeoneQ

New member
תודה אבל-

בקשר לחברה הכי טובה-
כבר דיברתי איתה על זה.... אבל כל הקטע זה שאנחנו מספרות הכל אחת לשניה והיא אומרת שהיא בסך הכל היא מספרת לי על המסיבה המושלמת שרק היא הייתה מוזמנת אליה
זה לא שאני מנצלת אותה או משהו כזה אבל אני משוכנעת שברגע שאני אפסיק להיות חברה שלה הלך עליי בעולם הזה ואף אחד לא ישים עליי בכלל
אני באמת לא רוצה להתרחק ממנה כי כשהיא לא בסביבית אנשים אחרים היא ממש נחמדה... למשל כשאנחנו הולכות לאנשהו או נפגשות היא ממש חמודה!! אבל כשהיא בסביבית אנשים אחרים....... ובקשר לילדה הקרציה:
ואת באמת חושבת שאני לא מנסה להתרחק ממנה?!?!?!?!? זה טירוף אי-אפשר לחיות ככה!!!!!! *אני יודעת.... אני מסובכת*

../images/Emo4.gif

גם לי הייתה פעם חברה דומה לתיאור שלך... אני לא יודעת איך החברה שלך מתנהגת אלייך בחברת אחרים אבל... פעם הייתה לי חברה... נמציא לה שם... דנה. דנה הייתה ילדה סנובית ומקובלת בשכבה. אבל היא גם הייתה חברה שלי. כשהיינו קובעות אחר הצהרים, היא הייתה הכי חמודה בעולם ! וגם שהסתכלת עליה מרחוק ראית איזה טובה היא, תמיד אומרת שלום, תמיד חברותית... תמיד עוזרת ! אבל כשאת צריכה אותה במקום שיש עוד ילדים, היא יכולה להשאיר אותך בלי בעיה לבד. כשהיא צריכה חברה, היא יכולה לבוא לכל אחד בעולם ולהיות הכי נחמדה שאפשר, וכשהיא לא, היא יכולה להיות מגעילה. אם החברה שלך כזאת, אז תתרחקי ממנה ! ואם היא פוגעת בך, היא לא חברה שלך !!!

QsomeoneQ

New member
זאת בדיוק החברה שלי אבל-

את אומרת בעצמך שהיא הייתה נחמדה אלייך... אז למה להתרחק?

גם לי יש דנה אחת כזאת...

בעיקרון תסבירי לה שזה קצת קשה לך לא לקנא, ואם היא רוצה שתזמין אותך, אבל לא לספר לך על חוויות שבחיים לא היו לך, ואת יודעת שזאת לא התלהבות אבל זה בכל זאת מפריע לך... ובקשר לקרציה, תתחמקי מכל דבר!! עם מזל, היא תקלוט את הרמז. או... יש לי רעיון יותר טוב! אבל זה רק אם יש לך כוח ובא לך... תתחילי להדבק אליה גם, תתקשרי אליה, תבקשי ממנה לעזור לך במבחנים וכאלה.... זה מה שעשיתי עם ילדה אחת שקירצנה לי, ובהתחלה היא נורא התלהבה, אפילו קצת יותר מידי ופחדתי שזה ימשך ככה, אבל אז היא אמרה לי איזה קרציה אני ושנמאס לה כבר. זה עובד!

../images/Emo12.gifחמודה שלי,

היא מנצלת כל אחד שרק אפשר ! היא לא באמת חברה שלך ! אין לה בעיה לאבד אותך ! את לא חשובה לה ! miss_t אמרה שצריך להשלים עם חסרונות ! אבל יש הבדל בין להשלים עם חסרונות, לבין דבר שנקרא... צביעות !!! אני לא יודעת מה בדיוק המקרה שלך.. כי לא סיפרת על עוד דברים שהיא עושה אבל הדנה שלי בלתי נסבלת ! ואני התרחקתי ממנה ומצאתי חברות אחרות ! כשהיא תחפש אות ותרדוף אחרייך (לא בטוח שזה יקרה..) תתיחסי אליה בקרירות ולא על כל פעם שהיא תכשכש בזנב תכרעי ברכיים ! אני לא הייתי רוצה חברה כזאת ! אני הייתי מתרחקת ! אבל הצבנו בפנייך אפשרויות.. ותחליטי את !

miss_t

New member
תשמעי את דעתי...

נראה לי שיש לך בעיות או משהו... מה אכפת לך אם מישהו מתלהב? מדוע אסור לבן-אדם להתלהב? אוקיי, לפעמיים זה כואב שחברה שלך מספרת לך על מסיבה, אבל את חברה שלה, את החברה הכי טובה שלה. ככה אמרת, לא? אז אני חושבת שאת צריכה להרגע קצת, לא להיות עצבנית מדברים קטנים. ובקשר לחברה השנייה, יש גם אנשים כאלו שמתנהגים ככה... אני ממליצה, שבכל פעם שהיא תרביץ לך או תנשך אותך, פשוט תנהגי בשתי דרגים אפשריות: 1. להתעלם לדקה, ואחר כך להגיד שזה לא היה נעים, ושאת מקווה שהיא לא תחזור על זה יותר. 2. להגיד או אפילו לצרוח (חד-פעמי) "דייייי, לא נעים לי ואני מבקשת שתפסיקי!!!" מקווה שעזרתי... סבלנות וסובלנות זה מה שצריך פה.

nobodys girl

New member
או הא... אני מבינה לליבך

לי יש חברה שהיא גם כזאת... היא החברה הכי טובה של כולם, היא הכי חמודה ומתוקה ושווה וכולם מתים עליה... ולא משנה מה אני עושה ממש טוב, היא תמיד עושה את זה טוב יותר לא משנה אם קיבלתי 99, היא קיבלה 100... לא משנה אם הבנאדם הכי שווב בשכבה נתן לי נשיקה וקרץ לי, אז אותה הוא גם חיבק לא משנה אם שמונה אנשים הזמינו אותי למסיבה ולסרט ולפה ולשם, לה היו עשרה מקומות ללכת אליהם ואלוהים אדירים... זה פשוט מסתכל. אני נורא אוהבת אותה, אבל אני תמיד גמדה ופצפונת ונעלמת לידה... ואני גם לא מסוגלת להגיד לה את זה... גם כשהיא מספרת איך היא הלכה לישון בשלוש בשבת כי מיה ועומר ואופיר ואבישי וניר ופה ושם התקשרו והיא דיברה בפקס ובפלאפון ובטלפון באותו זמן... אני לא רוצה להגיד לך שאין הרבה מה לעשות כי זאת מחשבה מאוד תבוסתנית... את יכולה לנסות לדבר איתה סתם על מישהי אחרת שעושה דברים כאלה.. והיא עשויה להבין את הרמז את יכולה להגיד לה בישירות, שזה מפריע לך שהיא כל הזמן מדברת רק על עצמה ובכלל לא אכפת לה איך מה שהיא מספרת משפיע עליך אני לא חושבת שיש סיבה להתרחק ממנה או להפטר ממנה כי חברים שלנו הם.. חברים שלנו גם עם החסרונות שלהם, לא? בקשר לחברה הקרצייה.... תעשי לה פעם אותו דבר.. תדברי וץדברי עד שיגמר לך האויר.. כשהיא תתחיל לענות תשתיקי אותה ותחליפי נושא.. אחרי כמה פעמים שתעשי לה את זה, בייחוד בגלל שהיא מהסוג המדבר היא תגיע למסקנה שזה לא שווה להתקשר אליך ולבוא לדבר איתך אם היא לא מצליחה להגיד מילה בכלל והיא תתרחק מעצמה.. אני מצטערת לאכזב, אבל לעשות אותה בוגר יותר את בחיים לא תצליחי... זה משהו שיבוא לה עם הזמן ואיך מוצאים חברים חדשים? מתחילים להסתובב יותר עם החברה המקובלת בשישי בערב.. מבקשים איסיקיו של אנשים בשכבה.. וזה בא לבד.. שלך- אדוה

אוף! אתם משתמשים יותר מדי..

בביטוי "מקובל" ונטיותיה!!!!!! מה זה מקובל!!! אז הוא מתלבש איך שהמעצב הזה החליט שיפה, ואיך שהמעצבת ההיא והמותג הזה החליטו שאופנתי. מה יש לכם!! אולי תנסו, להיות עצמכם, ואם אתם כאלה של תשומי... סבבה, אבל תפסיקו, גוד דאמט, להשתמש במילה ה***** הזאת!!! נראה לי ששמעתי אותה פעם אחת יותר מידי. בעעעע

nobodys girl

New member
את צודקת

וכמה מישהו "מקובל" (סליחה.. אני חייבת להבהיר נקודה בקשר למילה) באמת לא עקרוני לי.... אבל אם אנחנו מדברים על מישהי שההגדרה שלה מההתחלה הייתה "החברה המקובלת" אני לא יכולה להשמיט את הפרט הזה ממנה כי זה פשוט אומר המון ומה לעשות.. ככה זה. אם מישהו חבר של כולם, וכולם (כן. כוווולם, עוד מילה מטרידה) אוהבים אותו זה אומר שהם מקבלים אותו להיות חבר שלהם עם המגרעות והחסרונות והכל.. ואם מקבלים אותו משמע הוא מקובל אבל זה באמת מרגיז לקטלג ככה אנשים

GirlFriend

New member
´´מקובל´´

לדעתי הוא לא אדם שמתלבש בשיא האופנה וכו´ וכו´. זה תלוי איפה! הרי בכל קבוצה יש את האדם מקובל מסיבות שונות. זה יכול להיות גם בגלל שהוא ההכי נחמד...=\\

GirlFriend

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo96.gif../images/Emo72.gif../images/Emo48.gif

אמרת שדיברת איתה וזה לא עזר? אין לך עוד הרבה מה לעשות... פשוט תראי לה שזה לא משנה לך שלא הלכת למסיבה הזאת וזה לא מעניין אותך הדברים האלו (גם אם זה כן) ותנסי להתחבר עם עוד בנות אחרות (וגם בנים) וככה יהיה לך יותר כיף גם אם זה קצת קשה להתחבר עם אחרים בהתחלה.

למעלה