היי=]]

Eyal 1 2 3

New member
היי=]]../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif

אני חדש כאןןןןן....
קוראים לי אייל ואני בכיתה ז' בהרצליה.. נעים להכירר! XD

Hawkgirl

New member
כיתה ז' בהרצליה???

באיזה חטיבה אתה לומד?? D: וברוך הבא! ^_^

Hawkgirl

New member
הא, זאב, לא שווה P:

אני למדתי ביד גיורא(או שמא יד בג'ורה? הוהו XPPPP ) טוב נו שיהיה.. נעים להכיר! אני רותם בת 18(קיייה, איזה מוזר לומר 18! XPPP היה לי יום הולדת ביום שישי) מהוד השרון(הרצליינית במקור). הייתי בקורס דיבוב(כמו כמעו כולם פה XD ) וחולמת להיות מדבבת דסו ^_^ אה כן, ואני אוהבת אנימה/מנגה(קומיקס ואנימציה יפנית) כך שאם תראה אותי אומרת מילים לא מזוהות, זו הסיבה ^_~

yotam2233

New member
לא נכון!!

זאב זו חטיבה שולטת עכשיו אני עברתי משם לראשונים... שזה תיכון..... פחחח... אבל זו חטיבה ממש יפה... !!! מי המחנכת שלך ?

Hawkgirl

New member
אני מכירה את זאב XD

יצא לי להיות שמה פעם XP המחנכת שלי בחטיבה הייתה רונית לב(מורה למתמטיקה). ובתיכון הראשונים המחנכת שלי הייתה אורלי... לא זוכרת את שם המשפחה OO"

Eyal 1 2 3

New member
נמנמנממ...../images/Emo187.gif

הייתה ליאורה לסקרר.. אבל היא עברה בסוכות תאונת דרכים ומאז היא לא המחכנת שלנו
החליפו אותה לנלי דיין המורה לצרפתית.. שבמקרה אני לומד איתה גם צרפתית וגם פרוייקטט.. =P

Hawkgirl

New member
מה?!?!?! X___X ליאורה בסדר?!?!?

מה שלומה?!?! X______X OMG, היא המורה הכי מקסימה שאיי פעם הייתה לי, מה עברה תאונת דרכים?!?! X_X ידוע מה שלומה?! מה מצבה?! איך היא?! עד כמה זה היה חמור?! X___X די, אני לא מאמינה X_X ליאורה היא באמת אדם מקסים! כל כך נחמדה, אוהבת, תומכת, מפרגנת, חמודה, מצחיקה, פשוט מושלמת *__* למה הדברים האלו קורים לאנשים הכי טובים X_X אתה חייב לענות לי אם היא בסדר, ברור?! X_X

yotam2233

New member
כן... ליאורה היא הכי טובה !!!

היא היתה המחנכת שלי והמורה למתמטיקה שלי בכיתה ט'... היא עברה תאונת דרכים בתחילת השנה... הלכתי לבקר אותה בבית-החולים והיא לא יכלה לזוז מהמיטה... בטח עכשיו היא בתהליכי שיקום... אני מקווה שהיא תרגיש טוב....... ~~~!!!!!אני אתקשר אליה ואברר מה שלומה... ואביא לכם עוד פרטים ^_^

Eyal 1 2 3

New member
היא בסדר..../images/Emo187.gif

כן, היא בשיקום:( היא הייתה איתנו רק כמה חודשים וכבר עברה תאונת דרכים:( חבר שלי גר מתחתיה בבניין והוא אמר שהיא עדיין מעשנת[...] אבל היא בסדר היא כבר יותר טוב ממה שהיא הייתה קודם:((

Bar391

New member
שלוום ~ וברוכים הבאים XP

אני בר בת 15 ממודיעין :) ואני מדבבת....

Bar391

New member
אווףף זה נישלח בלי שסיימתי

אממ אה כן...אני עברתי קורס בחופש...ועכשיו אני מדבבת בשתי סדרות (סוסלנד ואחת חמודה להופ) ואממ אהה רשום לך בחתימה שאתה מת להיות בנלס...כבר היית בקורס? או שאתה הולך להיות?

Eyal 1 2 3

New member
האמת היא ש...../images/Emo187.gif

עדיין לא עשיתי קורס.. אני עושה בבר-מצווה שלי... לא פייר;( בא לי עכשיוו:'(..

מאיוש33

New member
בהצלחה!

אני מאיה
בת 13 [כיתה ח'] מראשון
יוהוו איזה כיף שיש פה מישהו בגילי!!! (טוב נו, שנה אחת מתחת לא משנה...
) ואיזה חתימה חמודה..

אוקיקי

New member
היי../images/Emo9.gif

אני אורי, בת 13. ברוך הבא! הסימס2 עונות כבר יצא
ואל תגיד שזה לא פייר שאתה תלך לקורס דיבוב רק בבר מצווה, כי יש אחרים שלא ידוע להם בכלל אם הם יוכלו ללכת בעוד כמה שנים *אהם אהם*

Eyal 1 2 3

New member
צודקת:(../images/Emo187.gif

כי יש לי עוד סה"כ איזה 5-6 חודשים (עוד כמה חודשים זה 6.9.07??) עד שאני יעשה קורס דיבוב ואני לא יכול כבל לחכותתת!
XDDD

למעלה