היי אני חדשה..... מישהו יכול לעדכן אותי קצת..כי לא יצא לי לראות ביום שישי שעבר....
T t o o t New member 7/5/04 #1 היי../images/Emo170.gif אני חדשה..... מישהו יכול לעדכן אותי קצת..כי לא יצא לי לראות ביום שישי שעבר....
היי../images/Emo170.gif אני חדשה..... מישהו יכול לעדכן אותי קצת..כי לא יצא לי לראות ביום שישי שעבר....
ט טיטול לא נקי New member 7/5/04 #2 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif ממ..אין כל כך מה לעדכן חוץ מהעובדה ששבוע שעבר גילי כחלון ושחר ישי עפו..אתי וקנין ושמעון טפטה עלו לתוכנית.. היום מתחילה התחרות. תהני
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif ממ..אין כל כך מה לעדכן חוץ מהעובדה ששבוע שעבר גילי כחלון ושחר ישי עפו..אתי וקנין ושמעון טפטה עלו לתוכנית.. היום מתחילה התחרות. תהני
נ נועה דואני New member 8/5/04 #7 היי חדשה../images/Emo170.gif קוראים לי נועה אני גרה ליד חיפה וזהו מעריצה את:אקזיט רוני התאומות אולסן מורן גרוס ורשימה ארוכה... ולפי דעתי ענת בן חמו צריכה לנצח
היי חדשה../images/Emo170.gif קוראים לי נועה אני גרה ליד חיפה וזהו מעריצה את:אקזיט רוני התאומות אולסן מורן גרוס ורשימה ארוכה... ולפי דעתי ענת בן חמו צריכה לנצח