היי

lirota

New member
היי../images/Emo140.gif

טוב אז אני לא יודעת אם אתם זוכרים אותי הייתי כאן בתחילת הפורום לקצת זמן ועזבתי... אני לירון בת 17 וחצי, דתיה, סטרייטית. טוב אז זהו בערך אתם בטח שואלים את עצמכם אז למה בכלל נכנסתי לפורום הזה?! אז האמת היא שתמיד אהבתי הומואים ותמיד הגנתי עליהם מול הרבנים שלי ועדיין לא מצאתי תשובה ויש לי 2 חברות לסביות ויצא לי להכיר הומו ואני דיי סקרנית... לירון:)

lirota

New member
../images/Emo3.gif

טוב, אף אחד לא ענה... האמת שאין לי מושג למה אני כל הזמן נכנסת לקרוא כאן בפורום. למה אני מטורפת על הומואים ומעריצה לסביות שיצאו מהארון למה אני כל הזמן מתעניינת בנושא הזה ולמה אני תמיד חייבת להגן על גייז ולסביות בכל הזדמנות..... wow איזו פריקה של רגשות הייתה כאן אמאלה כל הדברים שתמיד ידעתי ואף פעם לא אמרתי אני אפילו מפחדת לשלוח את ההודעה לירון

Mar Jade

New member
היי! ../images/Emo13.gif

ניסיתי לענות אבל הדבר הארור לא נתן לי. קודם כל, אפשר להתעניין בלי להיות. אני עוד לא בטוח מה אני, אבל עוד הרבה לפני שאפילו התחלתי לשאול תמיד הגנתי על הומואים ולסביות והערצתי אותם. לקח לי זמן להבין שהם לא פחות בני אדם מאנשים אחרים, ויש בני אדם רעים, כך שיצאתי מהאשליה הזאת שכל ההומואים והלסביות מושלמים די מהר. כשאני שומע על לסביות או הומואים שנמצאים בקשר, זה מחמם לי את הלב, אפילו שזה לא אני ואפילו שאין לי קשר לזה. לא ישיר לפחות. ומספיק לדבר עלי, אני חייב לציין שלדעתי את פשוט צדיקה. מבלי להכנס לווכח דתי, אני מבטיח לך שאם היה כח עליון (וזה עניין של השקפה), הוא היה "מחשיב לך זאת לצדקה" כפי שנאמר, משום שכל החוקים שבתנ"ך ובתושב"ע ובמוח של הרבנים הזקנים והבלבלנים שלנו לא שווים כלום ולא מאומה אם לא מתקיים קודם לכן "ואהבת לרעך כמוך". נקודה. שום "אבל", שום "חוץ מ-" שום כלום. קודם כל - שוויון זכויות לכולם. כל השאר זה כבר עניין של השקפה ודעה. אז כל הכבוד, ותזכרי שלא משנה מה את - סטרייטית, לסבית, דו מינית, וואטאבר - כל עוד את בעד הקהילה - את חלק מהקהילה.

מסכימה עם זה

אפשר להתעניין גם בלי להיות, במיוחד אם יש לך הרבה חברים הומואים ולסביות. טבעי שתרצי להתעניין במה שקשור לחברים שלך, לא? בקשר להגנה על גייז בפני הומופובים וכדומה, זה לא קשור לנטיות מיניות אלא פשוט למידה של מוסריות ופתיחות לשונים ממך. ככה זה צריך להיות, אם אתם שואלים אותי! ואם את סקרנית... את תמיד יכולה להתנסות במה שאת רוצה, ולגלות בעצמך איך זה ומה זה עושה לך...!

lirota

New member
העניין הוא

שאני דתיה ונכון אין בעיה של משכב נקבה עם נקבה רק זכר עם זכר אבל אני צריכה ללמוד מזה וגם אם אני לא מבינה משהו זה לא אומר שאני צריכה לא לקיים אותו. בכל אופן תודה :) לירון.

lirota

New member
בובי../images/Emo24.gif

אממ טוב אז אתה בטח שואל את עצמך מה זה לעזעזל בובי?!?!? :) זה כינוי למאמי/חמוד/מתוקי בלה בלה:) תודה רבה על העידוד! האמת שדיי חשבתי על זה הרבה בשבת ואיך תגיבו... ניסיתי לברר עם רב בבית ספר שלנו שדיברתי איתו על זה כשהייתי בכיתה ז´(לפני שש שנים) וחזרתי אז בשאלה אז היינו מדברים דיי הרבה ויצא לנו לדבר על הומואים ואני כמובן רבתי איתו שעה... הקיצר דיברנו בשבת ושאלתי אותו בקשר לזה שלמדתי בביולוגיה על העניין של הכרומוזומים שיכול להיות מבחינה ביולוגית שיוולד תינוק עם כרומוזום נשי אחד נוסף (במקוםXY הוא יהיה XXY) ואז הוא יראה מבחוץ כמו בן אבל הוא יהיה לדוג´ עקר והוא יהיה נשי וכו´. אז איך אפשר להאשים אותו בכלל? איך אלוהים בורא מישהו ככה ואז מעניש אותו על זה שהוא מנסה לא לחיות כל החיים בשקר ולהיפתח לרגשות שלו? אז הוא ענה לי שנכון, מבחינה פיזיולוגית יכול להיות שיהיה מישהו שהוא XXY אבל זה בכלל לא ברור שזה ישפיע על הנטיות המיניות שלו. שאם דבר כזה היה באמת נכון אז היו מפרסמים ומדברים על זה ובכלל שאם זה באמת נכון אז אלוהים לא יעניש אותו וזה לא הכוונה בתורה כי הוא באמת זכר. בקשר לרגשות שלי אז לכל גבר יש קצת הורמונים נשיים ולכל אשה יש קצת הורמוניים גבריים. כולנו קצת נמשכיים למין שלנו. אני חושבת שבגל זה התורה כל כך מתנגדת לזה. הם יודעים שאם תהיה פתיחות בנושא אז כל אחד שירגיש משהו קצת למין שלו יפתח את זה ואז כולנו נהיה ביסקסואלים. והרי כל התורה מבוססת על התנגדות ליצר הרע שלנו. אבל אני חושבת שגם אם יש מישהו אחד שהוא באמת נברא ככה ומענישים אותו רק כדי להראו דוג´ לכולם אז נעשה כאן עוול. אני באמת מקווה בהרב בלי ידע מה הוא אומר. בכל אופן כנראה שזה באמת ההורמונים הגבריים שלי שמעפיעים עלי:) מה שהיה חבל לי זה זהוא דיבר על הומואים כאלה חולי נפש שאם יתנו להם טיפול פסיכולוגי הולם הם יהיו בסדר. ושהיה להם אחד כזה בכיתה והם דאגו לו שיילך לפסיכולוג אז ועכשיו הוא אדם נשוי עם משפחה ומאושר. אבל שנינו תהינו ביחד אם הוא באמת מאושר ומה עובר לו בראש שהוא הולך לישון בלילה. בעזרת ה´ יבוא יום ובאמת כולנו נהיה שווים ונקיי את "ואהבת לרעך כמוך" לירון

למעלה