היי

SecondFace

New member
חחחח באמת??

תודה שידעת אותי^^ התכוונת שגדלתי בקיבוץ..[?] הממ

J92

New member
../images/Emo54.gifלא!יו אעהה..

שגדלת בקיבות!!!1 לא סתם כן קיבוץ. מקלדת תמנית.

SecondFace

New member
אבל תמיד נחמד לדעת

שמגיל 9 שמעתי פרל..
אני צוחקת איתך..אה ואתמול החלפתי בטעות פלא עם אמא היום ראיתי מלא שיחות ממך אז כשאת מתעוררת תקשרי....

Jagged chaos

New member
שטויות...סונפקין לא חולם הכל...

יש אפילו פורום בתפוז של המומינים ומישהו שלח ברצינות אי-מאילל למפיקים או משהו שהסוף הפך להיות איזה מיתוס בישראל ושאל אם בסוף הכל חלום של סונפקין והם ענו לא שלא...

cold metal ass

New member
אחי , הורדת לי אבן מהלב .

טוב לדעת שהסדרה שהייתה האהבה שלי שהייתי קטנה לא התגלתה כפיקציה אחת גדולה . שמעתי את התאוריה הזאת בכ"כ הרבה מקומות שכבר התחלתי להאמין בזה .. שמע כל הסדרה הייתה הזויה , אז ככה שהתחלתי להאמין שהסוף הוא גם כזה :)

J92

New member
../images/Emo54.gifאני צריכה

לדבר עם המדובב של הגרוק באיזה סמטה חשוכה.

J92

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כ''כ. עד שהייתי בת 7 הייתי צורחת ורצה לכבות את הכתפור שבטלווזיה.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gif...

אני לא מאמינה שיש פורום למומינים
על מה כבר מדברים שם..? אחת התוכניות הכי הזויות שאני מכירה

cold metal ass

New member
ברוכה הבאה ..

ז"א שלפי חישוב קצר את אוהבת לשמוע אותם אממ מגיל 9 ? (אויי איזה גאונה אני איך עליתי על זה - בלי מחשבון !! :| ) וואלה מגניב , אני בגיל 9 אהבתי לשמוע שירי פסטיגל :) סתם משהו , אבל הרבה פה התחילו לשמוע פרל ג'אם מהאחים הגדולים .. איי כמה טוב שיש כאלה . אני ליטל , בטוחה שתהני ..

kulla m

New member
לי דווקא

בגיל 12 התחילה ההידרדרות המוסיקלית... טוב היא נימשכה שנה... לא נרחיב על זה יותר מדי ... להקות בנים... היה אז באופנה...

one pearl

New member
אח שלי

רצה שאני אשמע רוק (כן, גם לי הייתה תקופה של להקות בנים...כתם לכל החיים...) והוא לא הפסיק להשמיע פינק פלויד יום ולילה. אף פעם אל יכולתי לשמוע אותם...(נו, היום המצב קצת השתנה...טוב, הרבה...) ומאז, כפי שהוא מתאר לפחות, לא השתפר לי בכלל הטעם, פרל ג'אם הרי זה לא מציאה... אבל אחרי חרישה רצינית על כל שירי וגווני פרל גאם, שהאח הגדול והמסכן היה נוכח בכך, בזמן שאני לא נמצאת בחדר שלו, נשמעים ממנו הצלילים של הלהקה "המסכנה" פרל גאם... איזה טוב שיש אחיות קטנות...

cold metal ass

New member
חחחחח ../images/Emo45.gif

אחי לעומת זאת כל פעם שהיה רואה את הקליפ של ג'רמי או משהו כזה , היה מושיב אותי ומכריח אותי לשמוע את זה .. "ליטל , את חייבת להקשיב לשיר הזה , הוא מצויין " ואני כזה "ביש באמ'שך עזוב אותי . אני הולכת להקשיב לפייב , הם הרבה יותר טובים מהמפגרים האלה
" אויי הבוי בנד האלה אשכרה הרסו לי את הילדות ..

one pearl

New member
הם לא הרסו לך ת'ילדות...

רק כמה תאים במוח... אני הייתי מקשיבה לווסטליף, אז זה הרבה יותר תאי מוח שהתנדפו...

cold metal ass

New member
אויי ווסטלייף...

איך שנאתי אותם אז שאהבתי את פייב הם היו יענו "האויבים" שלהם וחברות שלי אהבו אותם ואני כל הזמן צחקתי עליהם ואמרתי להם שווסטליף הם חננות והיה שם אחד, מארק שהוא היה דומה לצב (והיום הוא הומ
) העיקר שעברנו את התקופה הזאת

SecondFace

New member
חחח תמיד מצחיק אותי

שהפירוש של הלהקה היא-"חיים מערביים"...ויש עוד כמה מצחיקים.. "הבנים מהרח' מאחור"..או משו כזה^^ אין לי חיים אני יודעת! ...

one pearl

New member
את האמת

ווסטלייף הם באמת חבורה של חננות... ולא, אני דווקא תמיד הייתי בטוחה שמארק (וואלה לא זכרתי את השם שלו) היה דומה לקרפד... ווסטליף (החיים המערבים)-חבורה של מליינים שחיים טוב ומתגאים מזה היום אני מבינה שהשם תאם אותם, וגם את כל שאר להקות הבנים... לקח לי איזה שנתים לקלוט...חחח...לא נורא... ופייב לא היו טובים יותר... הם היו הומואים שהרסו את השיר של קווין!!!

cold metal ass

New member
חחחחח

דווקא הם לא כזה הרסו את השיר , זה יצא דווקא די נחמד .וחברי קווין הופיעו בקליפ של השיר לא ? ריספקט . אווי אני ממש חוזרת חמש שנים אחורה .

למעלה