היי

kulla m

New member
היי ../images/Emo140.gif

אני חולה על פרל ג'אם בערך מגיל... טוב בערך מאז שאח שלי הגדול נתן לי לישמוע פרל ג'אם... ניראה לי שזה היה לפני 10 שנים בערך (היום אני בת 19) הסתכלתי פה בשאר הפורום... אז רק רציתי להגיד גם שאני לא יודעת לנגן על כלום... ניסיתי גיטרה - נישבר לי , ניסיתי חצוצרה - אבל אני לא לואיס ארמסטרונג וזה ניראה מטופש... אבל אני אחלה ברמנית בימים של שקט... זהו... נעים להכיר

J92

New member
../images/Emo54.gifאולה

אני רעות מגיטרה לחצוצרה? ואו.+ השתלבות טעימהה

Dead Scene

New member
היי :)

ברוכה הבאה נעים להכיר לא חייב לדעת לנגן על משהו כדי שיאהבו אותך פה. 12 קופים

Jagged chaos

New member
היי יו ../images/Emo140.gif

אני בן 19 עוד 10 חודשים...הזמן שצריך לעגל... אני מנגן על גיטרה, מפוחית ופסנתר וירטואלי
באופן מקצועי אני אפס אפס, אבל אני אוהב את מה שאני עושה וקלישאת ה"לא צריך לדעת לנגן בשביל שיצאו דברים יפים" בשבילי זה מוטו. ברמניות זה טוב
... אני זה סנופקין, אגב... וזאת העין שלי שנשרפה חזק מהשמש..אבל תמונה עדיין מגניבה

J92

New member
../images/Emo54.gifפרומלה.

ברוכא הבאה לפורום הצנוע הזה ובתיאבוןןןןן

cold metal ass

New member
אם כבר דיברנו על סנופקין ..

שאלה לי אלייך .. אתמול חברה שלי סיפרה לי שלא רצו לשדר את הפרק האחרון של המומינים בארץ כי בפרק האחרון סנופקין יענו מתעורר מהחלום שהוא חלם על מומינים וכאלה ולא באמת קיים דבר כזה ( דא ?! ) ואז הוא מזריק לעצמו ומת ! עכשיו אני זוכרת ששמעתי משהו דומה בקשר לזה מזמן , יש מצב ?? יאללה אנשים אני יודעת שזה לא קשור בעליל לנושא של הפורום ,בכל אופן זרמו איתי לפורום זה לא יכול להזיק נכון ??

J92

New member
../images/Emo54.gifזה שטות!וזהו.

בדיוק שהגיעו הפרקים האחרונים ערוץ החינוכית קרסה ולא קנתה את הזכיות לפרקים הללו! בגלל זה גדלנו על זאפ בראשון ופרקים חוזרים של מוש השור. כן. בגלל זה פרומה שמעה מאד סיזן מגיל 9. טוב,בעצם היא גדלה בקיבות מואהאהאה

cold metal ass

New member
עכשיו עשיתי חיפשו קצרצר

באינטרנט , כן זה ממש הציק לי הנושא הזה , והיה כתוב שישראל לא שידרה את הפרק האחרון של זה כי גילו שהכל היה חלום ..מה שאת אומרת נשמע הרבה יותר הגיוני כן מאשר שסנופקין התעורר בפרק האחרון וגליה שהוא הזה אבל קראתי ושמעתי את זה בהרבה מקומות .. חחח זה אשכרה הפך לסוג של אגדה , אף אחד לא באמת יודע מה הלך שם טם טם טם ..

חח מוש השור והמומינים..

אני מתגעגעת לסדרות הישנות, ולערוץ הילדים הישן(כמוני וכאילו
)

למעלה