היי

MamoOoshA

New member
היי ../images/Emo140.gif

מקווה שזה המקום הנכון.. אני ועוד חמישה חברים טסים בעוד חודש לשבוע באמסטרדם (30.10.2011-05.11.2011). חלקנו כבר היינו שם, ועבור חלקנו זו תהיה הפעם הראשונה. אנחנו מחפשים מקום לישון בו. חשבנו על דירה, אבל זה יוצא נורא יקר (באיזור ה40-50 יורו לאדם ללילה), ולא הצלחנו כל כך למצוא מלונות עם חדרים של שישה - מה שייאלץ אותנו להתפצל - וכמובן, אנחנו מעדיפים שלא (מה גם שההתפצלות תעלה לנו יותר, כי מדובר בשני חדרים). ההצעה הכי טובה שקיבלנו עד כה היא ממלון אורנג'-טוליפ-הוטל, שנמצא ברחוב דמרק, וזו בעצם הסיבה העיקרית שאנחנו שוקלים ללכת על ההצעה הזו (מחפשים משהו באיזור הדאם סקוור). מה שרציתי מכם זה בעצם שני דברים: 1. אם אתם מכירים את המלון, שמעתם עליו ביקורות, או אפילו הייתם שם - אני אשמח לשמוע. 2. אם יש לכם מקומות שהייתם ממליצים, מקומות שאתם מכירים עם מחירים נוחים יותר. [חשבנו על משהו כמו עד 1200 יורו סך הכל]. *ועוד מיני בקשה - אל תשימו לי פה לינקים לאתרים למציאת מלונות ודירות, כי חפרתי כבר על כולם תודה רבה בכל מקרה

RoyG NJ

New member
תנסו בפורום טיולים.

ביקורות למלון תנסה לחפש בTRIP ADVISOR.

סלסרו

New member
בהרבה הוסטלים יש חדרים ל6-8-10 איש.

מן הסתם חדר כזה בהוסטל יהיה הדבר הזול ביותר.

elley

New member
מה שאת מחפשת זה הוסטל ולא מלון

הא לך קישורית לאתר מעולה למציאת הוסטלים (בהם אפשר למצוא חדרים מרובי מיטות). חפשי מחירים של DORM. בהצלחה!

למעלה