היי ../images/Emo140.gif
סוף סוף הסימסטר נגמר מחר וסיימתי כל מיני מטלות מעיקות שהיו לי וסוף סוף יש לי זמן לעצמי ודבר ראשון שעשיתי זה לקחת לעצמי יום חופש.....והאמת מרוב חופש אין לי מושג מה לעשות
באמת זמנים טובים הגיעו-שאני אגיד דבר כזה
בנתיים הדיאטה הולכת טוב. האמת היא שלא ממש חזרתי לתפריטים של הדיאטנית בקפדנות כמו שתיכננתי-מצד שני אף פעם לא הייתי טובה בהחלטות לטווח ארוך אבל אני שומרת ובודקת ונזהרת לא לטרוף ולבלמס ודבר נוסף שאני מלמדת את עצמי לאחרונה זה שאם שבעתי אז די...אפילו אם נשאר אוכל בצלחת אז מפסיקים לאכול. לא משנה כמה המנה עלתה או אם אני יודעת שזה סוף הארוחות או אפילו אם נורא טעים לי. שבעתי אז די...אני ממשיכה להפתיע את עצמי. הבגדים הישנים שלי כבר נראים עלי נורא. הם נשפכים ובלי שום צורה. קניתי לעצמי 2 זוגות ג´ינס...מאז כיתה י לא הלכתי עם גינס...עדיין מעונות אבל...גם הם יפרדו ממני עוד תק´ מסויימת (נראה לי שעזרתי לתקציב השנתי שלהם שנים על גבי שנים והם חייבים לי % או %%). וזהו עכשיו אני צריכה לקנות עוד בגדים לתק´ הקרובה כי כמה אפשר ללכת עם אותו דבר. יום א אני אצל הדיאטנית ומחכה לראותאת התוצאות המדוייקות כי החלטתי שרק המשקל שלה יהווה לי מדד-אפילו שאני מרמה חופשי ועולה על המשקל בבית לאחר כל סטיה. אני כ"כ שמחה שיש לי קצת דברים חיוביים בחיים לספר כי נמאס לי להיות מעיקה תמידית עם צרות. והאמת שאני מרגישה כמעט תמיד לא נעים שאני נופלת עם כל הצרות שלי וכמעט אף פעם אין לי זמן להשאר ולהיות קצת גם השביל אחרים. אבל מעכשיו.....התפנה לי זמן. זהו. מתגעגעת לכולכם
מיכל
סוף סוף הסימסטר נגמר מחר וסיימתי כל מיני מטלות מעיקות שהיו לי וסוף סוף יש לי זמן לעצמי ודבר ראשון שעשיתי זה לקחת לעצמי יום חופש.....והאמת מרוב חופש אין לי מושג מה לעשות