היי

שיר 100

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני חדשה פה
אני וחברה שלי התווכחנו , היא אמרה לי שהיא קראה כאן דיון לגבי זה שסנייפ הוא טוב.. זה ממש נראה לי שטותיי , כי איך הוא יכול להיות טוב אם הוא הרג את דמבלדור?! אני יודעת שבטח כבר פתחו על זה עשרות שרשורים אז אם אתם יכולים לכתוב לי מה דעתכם או קישורים לשירשורים אני אשמח
תודההה, שיר.

yulishit

New member
ברוכה הבאה...!

ובקשר לסנייפ אני לא יודעת מה לחשוב אני מחכה לרולינג....!

Bakura

New member
היי D:

ובטח שסנייפ כפרה שלי טוב, איך אפשר לחשוב אחרת?
תיאוריות מסויימות גורסות ש
בזה שדמבלדור אמר "בבקשה", הוא ביקש מסנייפ שיהרוג אותו, ובעצם הכל חלק מהתוכנית של דמבלדור. לא יודעת אם זה באמת כך, אבל אני מאמינה שסנייפ עדין טוב. לא טוב-טוב, אבל בצד של הטובים ולא בזה של וולדמורט. אחרי הכל, החבר היחיד שלו היה דמבלדור. >:

NetaOnline

New member
דמבלדור אמר

"בבקשה" בגלל שהוא רצה שסנייפ יעזור לו בכך שיהרוג את אוכלי המוות לא אותו
לדעתי לפחות הוא רע..

Bakura

New member
זה הדבר שגם אני חשבתי בהתחלה P:

אבל אי אפשר לדעת עד שיצא השביעי, לא? ;)

ס א י

New member
../images/Emo115.gifבחייך, ענבר, גם אם רולינג

תצהיר שסנייפ הוא היצור הכי מרושע בספר את עדיין תאהבי אותו.
טוב, נו, הוא סקסי. ;; וחבר, דמבלדור, שלו? איך הגעת למסקנה ה-זאת-? O:

Bakura

New member
מה פתאום מרושע, הכפרה שלי ../images/Emo23.gif

רולינג לא יודעת על מה היא מדברת. >___>! ובטח שדמבלדור היה חבר שלו. דמבלדור הגן אליו מהירקבות באזקאבן ואני בטוחה שהיו להם יחסים יותר מזה. (של ידידות, כי דמבי-סנייפ זה שיפ כזה רע.) בכל מקרה, אני חושבת שדמבי חשב על זה שיצטרכו להרוג אותו בסוף (כי בסך הכל, אחת מהידיים שלו לא שמישה, והוא ממש זקן, וכל הזמן ג'י קי הזכירה כמה זקן הוא נראה וחלש ושברירי ובלה בלה בלה. אם סנייפ היה רוצה להרוג את דמבלדור, למה לו לחכות? הוא יכל פשוט לא לעזור לו אחרי שהקללה של ההורקרוס התחילה לאכול אותו חי.)

ס א י

New member
../images/Emo115.gifאני ממש שמחה שאת לא תומכת

של דמבי\סנייפ כי אחרת היה מתבצע פה רצח. לחלוטין. ולי זה נראה יותר כאילו הוא ריחם עליו. |בורחת| [נראה לי יש לי סיבה לברוח. סג.] ואני חושבת שסנייפ הרג את דמבלדור בגלל הנדר הכובל [נו, שהוא יעשה כל שביכולות בשביל לעזור לדריי להרוג את דמבלדור] אבל פה זה מגיע לתאוריות ואני ממש, אבל ממש מתחרפנת מכל התאורית לגבי הספר השביעי.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אם דמבי היה חושב שסנייפ

אוכל מוות, לא היו שם שום רחמים. אם לזה התכוונת? אם התכוונת לסנייפ על דמבי... אז... לא.
ויכול להיות שגם הנדר הכובל היה מעורב, אבל לדעתי סנייפ סיפר על זה לדמבי ודמבי לקח את זה בחשבון.

yuvi217

New member

Jemma7

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

וסנייפ טוב
כמה שזה נראה חסר הגיון בהתחלה, כשקוראים בעיון מבינים שזה לא כ"כ מופרך

שיר 100

New member
תודה לכולם !../images/Emo140.gif

אני תכף אקרא את הקישור זה דורש הרבה סבלנות

Dana Argamen

New member
ברוכה הבאה ! :]

ואני מאמינה בתאורייה עד כמה שהיא נשמעת מופרכת .. במיוחד לאחר שקראתי בערך 8 עמודים שלמים עליה

ZoHaRoT

New member
ברוכה הבאה!

לדעתי סנייפ רע אבל יש ויכוח על זה ואי אפשר לדעת בדיוק עד שהשביעי יצא...

למעלה