היי!

palm girl

New member
היי!../images/Emo13.gif

אני קוראת בפורום כבר כמעט שנה,אבל החלטתי היום להצטרף רשמית :) אז אני תמר,18,מתגייסת ב-14/12 לדובר צה"ל. יש כאן מישהי\מישהו שמתגייס\ת איתי?

Amazing18

New member
You Bitch

you took my dream
אבל שיהיה בהצלחה ילדה!! המון המון בהצלחה, לאן בדיוק בדו"צ?

זה לא אישי נגד palm girl.

זה אישי נגד ענף תו"ד בכלל, ורס"ן מסויימת בפרט. מירי לא עשתה לי כלום. היא סתם חרא של דוברת.

היא לא.

אבל היא מאחלת לי "הצלחה בהמשך דרכי" והיא "מעריכה את הרצון והמוטיבציה שלי(ך) לשרת ביחידת דובר צה"ל". ונעזוב את מה שאני חושב על גל. (ושמישהי מהיחידה רק חיזקה את דברי) וואלה, יכול להיות שהיא הכי נחמדה בעולם. מה שמעניין אותי, זה שצריך להיות עיוור(ת) בשביל לא לראות שכל העניין הזה הוא פשוט בדם שלי. ואת יודעת מה מצחיק, לא, בעצם עצוב? שאחרי זה עוד אכלתי אותה מסא"ל אחרת שתהתה לעצמה(בקול רם משהו) מה לעזאזל חשבתי לעצמי ששלחתי לה מכתב לאחר שכבר קיבלתי תשובה שלילית. נו... יכול להיות יותר גרוע. ואני באמת קרוב לשם.

ifiks1

New member
הי, אחותי מתגייסת באותו יום איתך...

היא תשרת בתור מדריכת קליטת עלייה. דו"צ - אחל'ה מקום, שירתתי בשכנות - בית סוקולוב ת"א צנזורה צבאית (עשיתי קבע כמה שנים טובות...). מירי רגב הייתה פעם מפקדת שלי - קצת קשה, אבל אפשר להסתדר. שאלה לי: אני רוצה לקנות לאחותי מתנה לגיוס המתקרב.. אולי יש לך איזה מלצה??? אשמח להצעות.. גיוס קל ושירות נעים ומעניין

איך עושים את זה?

דו"צ צריכים בערך כ60 חיילים חדשים מדי שנה. מה שצריך לעשות, זה להשתחל ל60 האלו.

shironet88

New member
גם אני מתגייסת באותו יום!!

אבל לא לדובר צה"ל.. חח אני בעיקרון כלל צה"לי אבל אני יודעת שאני הולכת להיות סמב"צית..

למעלה