היי

היי ../images/Emo13.gif

חשבתי שאני הולכת להשתגע! אני, צופת מכושפות אדוקה כבר מהעונה הראשונה (היא הייתה משודרת בימי שלישי! זה פשוט חקוק בזכרוני, ימי שלישי האלה..). לפני כחודש טסתי לארה"ב, וידעתי שאני אפספס את הפרקים האחרונים של הסדרה- אז בקשתי מחברה שתקליט לי אבל היא ברוב חוכמתה שכחה להקליט. אתן בטח מבינות באיזה משבר הייתי! אחרי יום יומיים התעוששתי ומה לעשות- אני חייבת לראות את הפרקים, אז הורדתי רק את שני האחרונים. אני יודעת שזה לא חוקי וכל זה, אבל מה אני אעשה? אני חייבת לראות אותם! בכל מקרה, אני לא מצליחה למצוא תרגום מתאים לפרקים! אני כל כך אשמח אם מישהי תוכל לעזור לי בנושא. אני משערת שאסור לדבר על זה בפורום, אז בבקשה, מי שיכולה לעזור לי- שתפנה אלי במסר. בבקשה! אני כבר כל כך במתח!

Mo Cuishle

New member
אני יכולה לעזור לך רק עם תרגום

לפרק 8.21, תחפשי באתר צללים תחת פרקים>תרגומים לפרקים

אני מתנצלת!

יוצא לי לכתוב בעיקר בפורום ימי הולדת ומתנות, ושם כמעט כולן בנות אז כותבים שם בלשון נקבה.. כמובן שהבקשה היא לשני המינים

Woogyman

New member
דרך אגב, ../images/Emo110.gif

העונה הראשונה שודרה ביום ראשון, אחרי דוסון קריק. כך גם העונה השניה. היא עברה לימי שלישי רק מהעונה החמישית אם אני לא טועה. (הרביעית שודרה בחמישי, ביחד עם סברינה).

flying eagle

New member
אז אולי פשוט...

תראי את הפרקים באנגלית וככה גם תשפרי את האנגלית שלך?
באמת, אני היום מבינה אנגלית ממש מעולה ומדברת אנגלית גם ברמה ממש טובה והכול אך ורק בזכות שנים של צפיות בסרטי דיסני ללא תרגום שהורדו להם בדרך - לא דרך... אבל זה סתם הצעה מבדרת

Liad B

New member
כנ"ל

אני חושב שאני מדבר כבר אנגלית יותר טוב מעברית.. לא ראיתי סדרה עם תרגום כבר שלוש שנים, וגם שיש אני מורגל לא לשים לב

Liad B

New member
ובדיוק הוכחתי את זה.

אני חושב שאני כבר מדבר אנגלית יותר טוב מעברית**

pilot promo

New member
גם אני...

אני כבר לא קורא את התרגום ואת האמת שזה רק מהשנתיים האחרונות שבהן התחלתי לראות פקים של מכושפות באינטרנט-אבל הסדרה היחידה שאני לא יכול לראות אותה בלי תרגום זאת בנות גילמור-הם מדברים שם בקצב מטורף....

flying eagle

New member
../images/Emo6.gif

כן בבנות גילמור גם אני מתייאשת מראש
אבל תמיד כשאני מקשיבה למה שאומרים וגם קוראת את התרגום אני מוצאת כל הזמן טעויות בתרגום! וטעויות שממש הורסות חלק מהמשמעות! הנה, נגיד בפרק האחרון (ספויילר| למי שעוד לא ראה!): כשפייפר חוזרת בזמן ופוגשת את אמא שלה ואמא שלה שואלת אותה "מי זאת פייג'? יש לנו עוד בת?" אז באנגלית פייפר עונה לה "yes mom, you do" (עם הדגשה על ה-you שבאנגלית יכול להיות גם ליחיד וגם לרבים. ובעברית הם הרסו את כל הקטע במשפט ותרגמו ל"כן אמא, יש לכם" וזה גם לא נכון מבחינה עלילתית.... קיצר לויודעת למה זה קשור. סתם נסחפתי

למעלה