היי

mm2006

New member
עבודה לדוברי סינית

שלום לכולם, מישהו יכול להמליץ על מקום שאפשר לחפש בו עבודה בארץ (רצוי גם עם נסיעות לחו"ל מדי פעם) לדוברי סינית? תודה ...

מורה לסינית

שלום לכולם אנחנו מחפשים מורה פרטי/ת לסינית (מנדרין), עם דגש על דיבור ויכולת שיחה לקראת נסיעה לתקופה די ארוכה לסין בקיץ הבא. אנחנו מאיזור ת"א ונשמח למורה מאזור זה (חיפשנו בפורום וראינו המלצות על מורה מרחובות שדי רחוקה לנו מבחינת תחבורה). נשמח לשמוע המלצות.

myokwang

New member
זיהוי

אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה בזיהוי שם הדיסק שכתוב בדף. ניסנו לבקש מנהג המונית שלקח אותנו לכתוב לנו את שם הדיסק שהוא השמיע לנו. אני מקווה שהוא הבין שביקשנו את שם הדיסק ושזה באמת מה שכתוב. אשמח אם תוכלו לכתוב לי את זה בסימניות סיניות. תודה רבה בתיה

Young MC

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני רוצה לברר עם הסמל בשתמונה המצורפת באמת מסמל "אהבה"... תודה רבה וצום קל

yi tai

New member
בבקשה

天拓专业汽车 音响 车之恋 אבל חוששתני שהנהג מונית לא הבין אתכם, כיוון שמה שכתוב פה הוא (לדעתי) המקום בו הוא קנה את המונית או משהו כזה.. איתי

myokwang

New member
איתי תודה

אתה יכול לכתוב לי מה כתוב שם בפין יין או משהו כזה? כי הוא הסתכל על הדיסק ורשם לנו את מה שכתוב - הוא גם ניסה להסביר לנו שאפשר לקנות את זה ב- wang fu jing אז אולי זה מה שגרם לך לחשוב כך. בכל אופן המון תודה על המאמץ.

renjintso

New member
טוב, זה בהחלט מדבר על סאונד

וזה שם מותג כלשהו, נראה לי דיסק אוסף מיוחד מטעם חברת רכב הפינ יין - tian tuo zhuan ye qi che yin xiang che zhi lian

SashTheRed

New member
אכן זו הצורה נכונה

אבל בסינית מופשטת. בסינית מסורתית, במקום החלק האמצעי (אם את מבינה איזה החלק האמצעי), יהיה רדיקל (חלקיק) של לב. כך שבמקום 爱 יהיה כתוב 愛

Nunaye

New member
אני מכיר

אני לומד אצל מורה מעולה בת"א. תפני אליי בפרטי ואני אתן לך פרטים.

למעלה