היי

hadar1882

New member
היי../images/Emo13.gif

רציתי לדעת סופית האם שרה תמות בסוף העונה או לא ? תודה...

../images/Emo58.gif...נראה לי

לא אמרו שהיא בטוח חייה פשוט יש מלא תמונות שלה מהסט צילומים של העונה השנייה...אז מה שבטוח היא תהיה לפחות בפרקים הראשונים של העונה השנייה

DevilGirl92

New member
ההודעה הראשונה היא ספויילר../images/Emo58.gif

ולא בטוח אבל בפרקים הראשונים בטח יראו שהיא בבית חולים אבל לא בטוח שהיא תשרוד

DreamS_HunteR

New member
יופי..../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif

עכשיו אני לא מבין מה כל הסימנים מראים: אם היא תמות או לא, או שכל הסימנים מראים שזה ספוילר. קיצור עכשיו היא בטח תמות וכל הפרק האחרון יהרס לי

לילי 22

New member
LOL ../images/Emo58.gif עונה 2

כל הסימנים,התמונות וההדלפות מניצבים ששהו על הסט בדאלאס מראים ששרה חיה ובועטת ואפילו מאוד מאוד כועסת על מייקל כשהיא מגלה שהוא וחצי "פוקס ריבר" יצאו איתו ביחד לטיולון.
לא לדאוג יהיה טוב!

DreamS_HunteR

New member
לא קורא ולא קורא../images/Emo121.gif

מוהאהאההא רגע העונה השניה לא התחילה עדיין, לא?

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif

נראה לי שזו הסדרה היחידה שבערך הצלחתי להחזיק מעמד מלקרוא ספויילרים. זה פשוט דורש את זה - לא לקרוא!!!

לילי 22

New member
ההפך אצלי

זאת הסדרה היחידה שאני לא יכולה להמנע מספוילרים, כל שאר הסדרות שאני רואה אני יכולה בכיף לחכות עד לעלייתן לאוויר מבלי לשמוע או לקרוא ספוילר אחד.

DreamS_HunteR

New member
פה אני פשוט מונע מעצמי../images/Emo121.gif

בגלל זה אני פעיל מעט מאוד בפורום
אני פוחד להתפתות
אני כמו ילד קטן

alonaski

New member
סליחה על החוסר התמצאות... ../images/Emo4.gif

על שום מה ולמה בכלל עולים פה חשדות בגין מותה של שרה?...
נראה לי שהעו"דית (ורוניקה?...) יותר צפויה להיות יעד החיסול הבא. איך שרה פה על הכוונת פתאום? ואם כבר אני פה...
לאהבנתי איך נחתה פתאום הנשיקה הרומנטית הזאת בין מייקל לשרה??...
יכול להיות שפספסתי משהו?...
זה היה כמו שאני זוכרת את זה? - הוא נכנס אליה לקליניקה לטיפול כמו כל פעם ופתאום סתם כך הוא החליט לנשק אותה וסתם כך היא החליטה להתמסר לנשיקה הזאת?...
זה נפל כמו רעם ביום בהיר לא?...
(או שפספסתי איזה מהלכים קודמים שהובילו לזה?...)

לילי 22

New member
../images/Emo58.gif מעליי וגם בתוך ההודעה שלי

וואו המון שאלות אלונה.
בקשר למותה של שרה, הכל יתבהר לך בפרק האחרון של העונה.ה
לא הייתה רומנטית, לפחות לא לפי התיכנון המקורי של מייקל. לנשיקה היתה מטרה אחת והיא להסיח את דעתה של שרה ובזמן החלפת הנוזלים
,לקחת ממנה את המפתח של המרפאה ולאחר מכן גם להחזיר לה אותו מבלי שהיא תרגיש. מה שבפועל קרה זה שמייקל כל כך נסחף עם הרגשות שלו אליה שהוא לא היה מסוגל לקחת ממנה את המפתח ובנוסף הוא גם ביקש ממנה שתחכה לו לאחר שהוא יצא מהכלא.שרה מצידה, חמה לו על הטוסיק כבר מזמן אז אני מניחה שקשה היה לה לסרב לסמוצ'ונית מהיפיוף
. וורוניקה? מבחינתי הייתה צריכה למות או לנסוע לחופשה ארוכה בפרק 10 אבל כן את צודקת יש מצב שהיא בסכנת חיים.

alonaski

New member
אוי נו...

איך את מתייחסת בכזאת קלות לנשיקה הזאת???
זו היתה הפתעה מתחת לחגורה!!! זה היה צעד בלתי ניתן להעלות על הדעת!!! לא הגיוני בכלל לתסריט עד כה!!! היא הרי קשוחה כמו קיר כלפיו! נראה לי תלוש לגמרי הצעד הזה של לגשת ולנשק אותה פתאום... היא לא נתנה לו עד היום להחזיק לה את היד! פעם אחרונה שהוא ניסה את זה היא זרתה בו מבטי אימה!!!
בקיצור - איפה משיגים את הדיסק עם העונה השניה? וכמה פרקים כבר יש בעונה השניה??
אני בעד לפתוח שירשור ספווילרים של העונה השניה!!!
אני צריכה לדעת מראש מה קורה כי הצפיה בפרקי הסדרה מקצרת לי את חיי...
- לא עומדת במתח הזה...

לילי 22

New member
אין דיסק לעונה 2

העונה רק מתחילה ב 21 לאוגוסט בארה"ב.ספוילרים לעונה 2 פזורים בכל דפי הפורום כבר לפחות חודשיים...תצתרכי לעבוד קצת ,ללכת לחיפוש המתקדם ולחפש הודעות עם המילים "עונה 2". בהצלחה

alonaski

New member
חחח... ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif תודה!

- לא מאמינה על עצמי לאיזה מצב של נרקוזה קשה הדרדרתי עם הסידרה הזאת... כולה סידרת טלביזיה...

למעלה