היי

noap91

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני לפעמים קוראת כאן, והפעם החלטתי להגיב...
קראתי את כל ההשארות לגבי r.a.b. בפורום, וקודם כל רציתי להגיד לכם כל הכבוד על ההשקעה
ועכשיו, אני לא יודעת אם העלו את הנושא הזה כבר, אבל בכל זאת: כולם מתייחסים לראשי-תיבות רא"ב כראשי-תיבות של שם, אבל יש סיכוי שרא"ב יכול להיות גם כינוי שלא קשור לשם. נכון שזה לא כל כך סביר, אבל זה לא לגמרי פסול.. זה יכול להיות ראשי-תיבות לכינוי שרק וולדמורט מכיר, כדי שאף אחד אחר לא יגלה מי הוא (רא"ב) חוץ מוולדמורט. יש אפשרות שתעלומת רא"ב קשורה לעוד תעלומה (למה דמבלדור בטח בסנייפ, מה הקשר בין לילי לוולדמורט, למה לדמבלדור הייתה "חדוות ניצחון" בעיניים ברגע שהוא גילה שוולדמורט הצליח לפרוץ את ההגנה שהייתה להארי...?!) ולשתיהן יהיה את אותו הפיתרון. זה יהיה נחמד אם יגלו שדמות "טובה" היא בעצם "רעה" ולהפך.. או שבעצם אין ממש "טוב ו"רע"...... *בלי שום רמיזות לכוונות שלי* אני מאוד מקווה שרא"ב לא תהיה שום דמות שחשבתי עליה (גם לא בורגין...) ושרולינג תסיים את הסידרה באופן לא צפוי.. לא אכפת לי שהוא יהיה רע, אני רוצה להיות מופתעת!

noap91

New member
סליחה../images/Emo58.gif

לא ידעתי שתאוריות מסומנות ב
, אז אני אשתמש בזה למשהו ששכחתי:
בקשר לשורה: "it was I who discovered your secret" זה לא חייב להיות מישהו בלתי מוערך שלא ציפו שיש לו כל כך הרבה כוח נגד וולדמורט. הוא יכול להיות העוזר הכי נאמן של וולדמורט שהייתה לו "גישה" לסוד ואף אחד לא ציפה שהוא יצא נגדו (וולדמורט). אני לא יודעת איך הגעתי לזה, אבל אולי וולדמורט ידע/חשד שמישהו גילה את הסוד שלו? הוא יכל לכתוב "גיליתי את הסוד שלך" ולא "אני הוא זה שגילה את הסוד שלך". הוא ידע שהוא הולך למות, אז רוב הסיכויים שעכשיו הוא באמת מת. אם המכתב נכתב במלחמה הראשונה, אז אולי ציינו שהדמות הזאת מתה באחד הספרים. או.. אם הוא באמת היה בצד של וולדמורט, אולי הוא אפילו נשלח לאזקאבן. ובגלל זה תאוריית בורגין לא מסתדרת לי. אחרי הכל, בורגין חי...

2 Mיכל

New member
אהבתי את הרעיון../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

למרות שאני חושבת שברגע שוולדמורט היה חושד שמישהו גילה את הסוד שלו, הוא היה עושה ניפוי יסודי של אוכלי המוות הקרובים אליו.

noap91

New member
נכון אבל..

אולי הוא חשב שהוא ידע מי זה וכבר הרג אותו? אולי ר.א.ב. נתן לוולדמורט סיבה לבטוח בו? ומה הוא כבר יכול לעשות? לשאול כל אוכל מוות: "תגיד, אתה יודע על ההורקראקסים שלי? לא? טוב באסה, בכל מקרה אני חייב להרוג אותך כי עכשיו אתה יודע". או שהוא פשוט יהרוג את כל אוכלי המוות שלו.. באמת מזכיר קצת את סטאלין

2 Mיכל

New member
../images/Emo58.gif מעלי וכאן../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

אולי הוא באמת חשב שהוא כבר יודע. לעשות? הוא יכול הרבה - לענות אותם, להרוג חשודים, להפעיל עליהם קסמי זיכרון, לגרום להם להיכנס לאזקבאן, לשלוח עליהם סוהרסן או להשתמש במוח הסאדיסטי שלו למציאת דרכים נוספות.

או ../images/Emo58.gif../images/Emo133.gif

[ותתכוננו, התאוריה הזאת מאד מופרכת
] שוולדמורט יצר את הפתק הזה ואת ההורקרוקס המזוייף רק כדי שמי שבכל זאת יגיע להורקרוקס, יחשוב שהוא כבר נלקח או הושמד ע"י מישהו. [וככה וולדמורט ימנע את החיפוש של אותו איש אחרי ההורקרוקס האמיתי שבעצם מוחבא במקום אחר.] P: אישית, אני מאמינה בתיאוריה שר.א.ב זה רגולוס בלק
[למרות שאחרי שבאתי לפה וראיתי שכבר מליון אנשים עלו על זה לפניי זה נראה קצת יותר מידי צפוי מכדי להיות אמיתי]

Mrs Amber Bloom

New member
לדעתי../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

רגולוס בלק זה צפוי מידי. לדעתי רולינג מכינה לנו הפתעה הרבה יותר גדולה

אולי ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

רולינג יוצאת מתוך נקודת הנחה שנניח שזה ברור מדי ונחפש במקומות אחרים. פסיכולוגיה הפוכה סטייל.

יעל צאן

New member
הוייי אני מכירה אותך DDDDD:

את את מקומונת FMA נכון נכון? יאיייי *מתרגשת*

FE PHANTOM

New member
האמתי שאני....../images/Emo58.gif

אפילו לא משקיעה מחשבה קטנטנה בקשר לידידנו RAB, ואני יעשה את זה בשימחה ובששון מייד כשתצא הגירסה העברית ונדע עוד קצת פרטים עליו מתוך התרגום של גילי שכבר יודעת מי הוא... כל זאת כמובן בתקווה שהתרגום אכן יוסיף לנו קצת מידע

FE PHANTOM

New member
אפחד, האמתי, משו- קיצורים ידועים

וברורים. ראית שממילא הבנת מה שרציתי להגיד? מש"ל

daganly

New member
אהבתי מאוד את הרעיון אבל../images/Emo58.gif

אני תומך בתאוריית בורגין ובארקס רולינג לא סתם הציגה את החנות הזו לפי דעתי החנות הזו תהיה מאוד חשובה בספר גם בגלל שוולדמורט עבד שם ושהיא מלאה בחפצים אחרים,לי יש מחשבה ש ר.א.ב הוא בעצם לוציוס מאלפוי ושראשי התיבות הם כינוי שלו.

FE PHANTOM

New member
הםםם, קראת את השישי???../images/Emo58.gif

החנות היתה חשובה בשבי הHBP כי משם מאלפוי השיג את ארון ההעלמות השני שדרכו נכנסו אוכלי המוות לטירה. בשביל להבין איך וולדמורט השיג שניים מההורקרוקים שלו (שני החפצים שהוא גנב חפציבה. המוות של דמבוס, שהתאפשר בגלל ארון העהלמות, וההורקרוקסים הם דיי חשובים, לא כן...?

FE PHANTOM

New member
אוי! סליחה!לא קראתי את ההודעה

כמו שצריך ולכן סתם הקמתי קול זעקה. התנצלות. עוד התנצלות.

למעלה