היי

היי../images/Emo13.gif

אמממממ....קצת שומם פה,אה?
נכנסתי לתת זריקת עידוד,כי אני מאוד אוהב את דודו טסה (אמנם יש לי רק את האלבום האחרון-ובעייני הוא מעולה
) הגעתי אליכם דרך "פורומים מומלצים" בשער של תפוז,זה גם משהו
אמממ...זהו,אז שיהיה בהצלחה

RTur

New member
או יופי! ברוך הבא!!!! ../images/Emo13.gif

אני ארתור נעים מאוד.. תציג את עצמך.. שם, מאיפה אתה, איזה שיר של דודו אתה הכי אוהב, איזה עוד אמנים אתה אוהב ואם יש לך עוד דברים לספר חח..
וכן הפורום באמת די שומם אני מקווה שתצליח להוציא אותנו מתקופת הבצורת חח ובאמת הפורום של דודו מומלץ בתפוז? חחח בקושי קקטוסים גודלים פה חח בכל מקרה, אני מקווה שתהנה פה!

באמת קוראים לך ארתור??

איזה שם מגניב
אוקיי,אז ככה: אני עידן,בן 17 מירושלים אממ..אני מאוד אוהב את האלבום שיש לי "בדיוק בזמן" ושיר הנושא הוא גם מהאהובים עלי
האמת שלא אני קניתי את האלבום,אלא אבא שלי,והוא ישב בבית די הרבה זמן עד שהחלטתי להקשיב אמממ...עוד מוסיקה.... אני אעתיק את ספריית הדיסקים שלי,זה יהיה הכי יעיל: בית הבובות אלג'יר היהודים סינרגיה ברי סחרוף מוניקה סקס איפה הילד? אבטיפוס דודו טסה אביב גפן אריק אינשטיין ארקדי דוכין מאיר בנאי אביתר בנאי שלום חנוך שלמה ארצי משינה תמוז ריטה בנזין כוורת יהודה פוליקר צליל מכוון pink floyd led zeppelin nirvana dire straits bob dylan eric clapton derek and the dominos bryan adams queen guns scorpions sarah mclachlan LeAnn Rimes Natalie Merchant coldplay James Taylor audioslave dream theater cat stevens green day the doors damien rice deep purple rainbow eagles elton john kenny rogers aerosmith robbie williams king crimson jethro tull זהו אני מניח

RTur

New member
וואו.. אהבתי את הטעם במוסיקה ../images/Emo13.gif

וכן, באמת קוראים לי ארתור חחח (ולמה אתה חושב שזה מגניב? חחח) ותגיד, איפה אתה לומד בירושלים? (באיזה בצפר יעני)

חחחח לא יודע,אף פעם לא הכרתי

מישהו שקוראים לו ארתור
אמממ...אני מעדיף לא לכתוב כאן את שם הבי"ס יש לך איסיקי/מסנג'ר?

למעלה