היי

• פותח הנושא EPRT
  • פורסם בתאריך

EPRT

New member
היי../images/Emo13.gif

ממ יש לי נושא קצת מעיק-יש לי דלקת בנרתיק מזה זמן,האם יש תרופת סבתא או דרך טבעית שיכולה להקל ?כל דבר..

טוטס

New member
../images/Emo24.gif

קודם כל, אומנם זו לא תרופת סבתא אבל את יכולה ללכת לסופר פארם ולקנות לך קופסא של נרות אגיסטן - יש שם 3 נרות, שמים אחד בכל לילה וזה מעביר את הדלקת. טיפים נוספים: 1. לעשות אמבטיה ולהוסיף 5 או 6 טיפות שמן עץ התה + מעט אלכוהול שהשמן לא יצוף. 2. לשים טיפה של לבנדר + טיפה של שמן עץ התה על תחתונית נושמת ולהחליף כל שעתיים (אם התחתונים לא נושמת עדיף לא לשים אותה בכלל!) 3. לקחת יוגורט ביו לפזר בתוכו תוכן של כדור אסידופילוס לשים על טמפון ולהכניס לנרתיק (או להזריק בעזרת מזרק מיוחד פנימה) 4.לקחת כ- 1/4 כוס חומץ תפוחים (6 ש"ח בסופר המקומי), לכוס הזו לטפטף 4-5 טיפות שמן עץ התה ולמלא אותה עד סופה במים חמימים. עם התערובת הזו לשטוף את האיזור הוגנילי במקלחת. לא להסתבן אחרי זה אלא לפני זה, כמובן. הריח לא משהו אבל הוא פג די מהר. וזה גם ישרוף לך, כאמור, אבל לא משהו בלתי נסבל. (אפשר גם להחדיר את התערובת פנימה). 5. וזהו בהחלט הפיתרון ההזוי ביותר ששמעתי אבל אומרים שזה עובד: להחדיר > לתוך הנרתיק שן שום שלמה, קלופה בעדינות, בלי לפצוע את השום. צריך להשאיר אותה שם לילה שלם. אם את פוחדת שלא תצליחי להוציא אותה, את יכולה לעטות אותה בגזה ולקשור בחוט, כך שיווצר מעין טמפון. בהצלחה!

EPRT

New member
../images/Emo140.gif

דבר ראשון,תודה רבה לך על התשובה המפורטת
. לגבי השמנים,שאלתי את השאלה בעבר,אני אוספת שמנים שונים,ויש לי גם ספר אל השימוש של כל אחד מהם ,הבעיה היא שאני לא יודעת איזה שמנים הם אכן אתריים ואיזה סתם שמנים בשביל הריח,בסופר פארם מוכרים אתריים? עזרת לי הרבה ,יש כאן המון הצעות ,אמנם יש כמה שגרמו לי לבלוע רוק רק מהחשש,אבל אני אלך בהתחלה אל האלו שנשמעים לי יותר "ידודתים",אגב הנרות..זה עובד בטוח?

טוטס

New member
רק בשביל להרגיע אותך -

ניסיתי את רוב הדברים שכתבתי לך פה וזה ממש שטויות
(אני כ"כ אוהבת לנסות שטויות כאלה שזה עצוב
) נרות אגיסטן עוזרים - אבל תלוי אם אכן יש לך דלקת או שזו בעיה אחרת. רופא נשים בדר"כ נותן את הנרות ביחד עם אנטיביוטיקה, אבל אני די נגד כל הכדורים האלה. את יכולה לנסות - זה לא יקר וזה לא מזיק. מקסימום זה לא יעזור לך.

EPRT

New member
lol

כבר חשבתי להיות שפנפנה בעצמי.ממ אני מפחדת להסקל אבל לא הלכתי לרופא נשים,אני מפחדת
,בהתחלה חשבתי שזו דלקת בדרכי השתן ואז הרופא משפחה אמר שלא ושזה כנראה וויגניאלי..הקטע שזה מוזר כי אני לא מקימת יחסים,אז התחמקתי מהרופא נשים והחלטתי קודם לנסות לטפל בזה בדרכים אחרות,אמא שלי אמרה לי שחמוציות עוזרות,זה נכון?ננסה ונראה,תודה

חמוציות --> לדלקת בדרכי השתן ../images/Emo4.gif

אולם אם אכן המדובר בדלקת בנרתיק - (ותאמיני לי זו בכלל לא בושה !!! נשבעת לך שלא) יש קודם כל לאבחן איזו דלקת זו - האם פטריה, או שמא סוג אחר של זיהום (ייתכן מאותם חיידקים הגורמים לדלקת בדרכי השתן) ואחר כך חייבים טיפול בהתאם. הביני חביבתי, קודם כל אני מבינה את הפחד מרופא נשים (אני בטוחה שכל אישה ללא יוצא מין הכלל חווה את אי הנעימות והפחד הזה ) - אולם הבדיקה היא בערך כמו לקחת משטח גרון, באמת !!!. הסיכונים שבלא לבצע בדיקות ואחר כך לסבול את התוצאות - הם גדולים יותר, ובאמת לא כדאי לקחת את הסיכון. להקלה חלקית בלבד, את יכולה לשבת באמבט עם סודה לשתיה, אולם זו הקלה בלבד, ולא פתרון לבעיה שטרם יודעים מהי. היי אמיצה. כל אישה עוברת זאת לפחות פעם בחייה. הרבה בריאות

טוטס

New member
אין קשר לקיום יחסי מין - לצערי, יש

לי דלקות בערך מגיל 11-12
מבינה אותך לחלוטין לגבי רופאת נשים - כפי שברבורה אמרה, כל אחת חווה אי נעימות מכך לא משנה כמה פעמים את הולכת אבל טריק קטן שלי - אני הולכת תמיד עם חצאית ומבקשת להשאר איתה ורק להוריד את התחתון. זה נשמע שטותי אבל זה לחלוטין נותן לך הרגשה כאילו את לבושה. הבדיקה עצמה פשוטה - לוקחת אולי 30 שניות וגמרנו.

EPRT

New member
תודה לשתיכן../images/Emo24.gif

אני יודעת,זו לא אני,הרופא משפחה התווכח איתי אל זה
. תודה על העידוד והעצות
.

whitetulip

New member
זה יכול לקרות מזיהום מגורמים שונים.

אני למשל אחרי כל ביקור בבריכה או ג'קוזי וכאלה נדבק אלי איזה משהו.. או דלקת דרכי השתן או גרד בנרתיק וכאלה...

I Was Hoping

New member
יש קשר

יש סוג של דלקות בשתן שמקבלים לאחר קיום יחסי מין, שנקרא HONEYMOON CYSTITIS, ובעברית "תסמונת ירח דבש". אם לא שומרים על הגיינה מקסימלית [יותר מכרגיל] לאחר קיום יחסי מין, ניתן לקבל דלקת בשתן שקשורה ביחסי מין בקשר ישיר.

בנות ,רצוי מייד אחרי קיום

מגע מיני לגשת לשרותים ובעברית צחה,לעשות פיפי,זה מחטא ומנקה את השטח.{כך אמרו לי}

עוד אפשרות (עם או בלי הנרות)

לעשות חודש צום מהדברים הבאים: פטריות, שמרים (כולל לחמים מרוב הסוגים) ומתוקים (כולל פירות). הפטריה תמות ברעב ושקט יגיע לאיזורנו.

למעלה