היי!!! היי, שמי אורטל ואני מקוה שתקבלו אותי למרות שאני אוהבת את הראל סקעת.....
S skaatit 1 New member 1/7/05 #1 היי!!!../images/Emo13.gif היי, שמי אורטל ואני מקוה שתקבלו אותי למרות שאני אוהבת את הראל סקעת.....
S skaatit 1 New member 3/7/05 #14 ../images/Emo13.gif חברה שלי: מורג, המליצה לי על הפורום.... גם היא אוהבת את מויאל....
ה הראל מויאל המלאך שלי New member 2/7/05 #9 כל התינוקות כנסו ../images/Emo6.gif הינה בשביל שיהיה לכם שבת דבש ותראו שאני לא תינוקת כמוכם.... ברוכה הבאה ותהניי..!! מרוצים?????? יופי שמחה שבת שלוםםם..!!
כל התינוקות כנסו ../images/Emo6.gif הינה בשביל שיהיה לכם שבת דבש ותראו שאני לא תינוקת כמוכם.... ברוכה הבאה ותהניי..!! מרוצים?????? יופי שמחה שבת שלוםםם..!!
ה הילושלוש New member 2/7/05 #13 ברוכה הבאה! אבל.. מה את קשורה לפה?! ושם המשפחה שלך הוא לוי במיקרה..?
S skaatit 1 New member 3/7/05 #15 סתם....../images/Emo4.gif חברה שלי המליצה לי על הפורום, אז נכנסתי....ושם המשפחה שלי הוא לא לוי...
מ מונדלרית New member 3/7/05 #17 מישהו יודע למה זה לא נותן לי יותר לרשום בחתימה עוש? מה שאני רושמת מתחת למויאל זה לא מראה לי את זה ואני רואה פה אנשים שיש להם הרבה יותר שורות מלי
מישהו יודע למה זה לא נותן לי יותר לרשום בחתימה עוש? מה שאני רושמת מתחת למויאל זה לא מראה לי את זה ואני רואה פה אנשים שיש להם הרבה יותר שורות מלי
S skaatit 1 New member 3/7/05 #18 אוקי!../images/Emo7.gif אני לא צריכה שום טובות.... דיי, התחרטתי על המשפט הזה.... ואם אתם לא רוצים לקבל אותי, אז לא צריך.... אני,בכל מקרה , רוצה להיות פעילה כאן..... ואם אתם לא רוצים, אז תכתבו ועאזוב...
אוקי!../images/Emo7.gif אני לא צריכה שום טובות.... דיי, התחרטתי על המשפט הזה.... ואם אתם לא רוצים לקבל אותי, אז לא צריך.... אני,בכל מקרה , רוצה להיות פעילה כאן..... ואם אתם לא רוצים, אז תכתבו ועאזוב...
S skaatit 1 New member 3/7/05 #19 אני מתחרטת....../images/Emo10.gif אבל בכל מקרה, אם אתם לא רוצים אותי כאן, אני יכלה לעזובבבב