לא. אתה גם ככה לא כותב לי כבר אבל :( לא נו! תרשם אצלי! יש לי הטבותתתתת!!!!!!!!!!!!!!
J Jimmiet New member 7/6/05 #38 לא. ../images/Emo98.gif אתה גם ככה לא כותב לי כבר אבל לא נו! תרשם אצלי! יש לי הטבותתתתת!!!!!!!!!!!!!!
לא. ../images/Emo98.gif אתה גם ככה לא כותב לי כבר אבל לא נו! תרשם אצלי! יש לי הטבותתתתת!!!!!!!!!!!!!!
ש שניצל סאחי שרוט New member 8/6/05 #45 איזה? ../images/Emo11.gif איזה הטבות? ומה זה אני כבר לא כותב לך?! זונע!
J Jimmiet New member 8/6/05 #47 נכון, אבל אצל יפעת יש. ../images/Emo9.gif ואיזה הטבות? האמממ... זה לא לפה.
ש שניצל סאחי שרוט New member 8/6/05 #48 כמו שיפעתי אמרה! בג'י אין, אבל אצלה יש תגידי גם עכשיו עדיין יש לי את ההטבות אצלך?
F FunkyGiraffe New member 7/6/05 #41 ידעתי שכל החרא ממוזיקה שחורה עוד יגיע לכאן... אביחי תתקן את עצמך! לא ככה מדברים לבנות חדשות אצלי דר"א אתמול אחותך דיברה איתי במסנג'ר, כבדה רצח
ידעתי שכל החרא ממוזיקה שחורה עוד יגיע לכאן... אביחי תתקן את עצמך! לא ככה מדברים לבנות חדשות אצלי דר"א אתמול אחותך דיברה איתי במסנג'ר, כבדה רצח
W WuTang21 New member 8/6/05 #52 אני יודע היא סיפרה לי !! שכחו מלדבר איתי.. אני כל הזמן בעבודה כשיש לי בקטנות אני נכנס לפה..!!
I idanri New member 9/6/05 #55 שלום ענבר ברוכה הבאה לפורום הדג נחש. מקווה שתשתלבי מהר. תציגי את עצמך. עידן .
ע עוקפת מלמעלה New member 9/6/05 #56 הצגתי ../images/Emo2.gif אבל בכל זאת בת 15 מפתח תקווה :] מממ מה עוד? אוהבת הרבה סוגים של מוזיקה אבל בעיקר היפ הופ וראגיי ורוק וחושבת כמובן שהדג נחש מעולים
הצגתי ../images/Emo2.gif אבל בכל זאת בת 15 מפתח תקווה :] מממ מה עוד? אוהבת הרבה סוגים של מוזיקה אבל בעיקר היפ הופ וראגיי ורוק וחושבת כמובן שהדג נחש מעולים