ורבים מהם! (:
ע עוקפת מלמעלה New member 7/6/05 #22 פה? לא נראה לי הייתי בפורום מוקי ובפורום מוניקה סקס :] אולי משם.
ע עוקפת מלמעלה New member 7/6/05 #39 חחח ../images/Emo6.gif הייתי אני שם ואני גם אהיה גם כשלכוווולכם יימאס ממני לגמרי
ע עוקפת מלמעלה New member 7/6/05 #25 חחח ../images/Emo25.gif בואנה, זאת השתלטות של פורום מוקי על פורום דגנחש? או השתלטות של פורום דגנחש על פורום מוקי? ורגע, מה קדם למה- הביצה לתרנגולת או התרנגולת לביצה?
חחח ../images/Emo25.gif בואנה, זאת השתלטות של פורום מוקי על פורום דגנחש? או השתלטות של פורום דגנחש על פורום מוקי? ורגע, מה קדם למה- הביצה לתרנגולת או התרנגולת לביצה?
J Jimmiet New member 7/6/05 #28 בטח, בטח... ../images/Emo10.gif תמות. כלבת ריבה? הגזמת. אל דבר איתי יותר לעולם.
ש שניצל סאחי שרוט New member 7/6/05 #30 באמת? ../images/Emo4.gif חבל רציתי לבוא ולגאול אותך משימוש הריבה והכלבה... אבל אם זה ככה אז לא צריך! ד"א אני עדיין לא יודע אם אני בא ב100% אני משאיר הכל פתוח מה שכן את יודעת כמה אנשים בפתאום נעשו היחצנים של הג'י?!!??! זובי! אני נרשם אצל ג'ובי וזהו! -> פאק אני עייייייף! ועוד יש לי היום טקס סוף יב' בהיכל התרבות
באמת? ../images/Emo4.gif חבל רציתי לבוא ולגאול אותך משימוש הריבה והכלבה... אבל אם זה ככה אז לא צריך! ד"א אני עדיין לא יודע אם אני בא ב100% אני משאיר הכל פתוח מה שכן את יודעת כמה אנשים בפתאום נעשו היחצנים של הג'י?!!??! זובי! אני נרשם אצל ג'ובי וזהו! -> פאק אני עייייייף! ועוד יש לי היום טקס סוף יב' בהיכל התרבות
ע עוקפת מלמעלה New member 7/6/05 #31 אה, אתה מסיים. |מזל טוב| תהנה. אל תהיה מבואס, גמרת עם התיכון כבר :-\ זה הכי טווב בעולם.
ש שניצל סאחי שרוט New member 7/6/05 #32 לא מבואס חס וחלילה! מבלה כל שניה פנויה שנשארה לי עד הצבא! (25 ליולי) ד"א אתמול עליתי על תפקיד פשוט אדיר בצבא! משגיח כשרות! אין ג'וב יותר זולה לרוסי שומר כשרות כמוני והכי חשוב יש אוכל חינם!
לא מבואס חס וחלילה! מבלה כל שניה פנויה שנשארה לי עד הצבא! (25 ליולי) ד"א אתמול עליתי על תפקיד פשוט אדיר בצבא! משגיח כשרות! אין ג'וב יותר זולה לרוסי שומר כשרות כמוני והכי חשוב יש אוכל חינם!
ט טיפקסית New member 7/6/05 #34 פי אני מתגייסת ב-19.7 ד"א 25.7 זה גם כל"צ אני גם כל"צ רק שישה ימים לפניך. לך תדע אולי נתראה נ.ב איזה לשכת גיוס אתה?
פי אני מתגייסת ב-19.7 ד"א 25.7 זה גם כל"צ אני גם כל"צ רק שישה ימים לפניך. לך תדע אולי נתראה נ.ב איזה לשכת גיוס אתה?
H Hypnotic Poi§on New member 7/6/05 #36 אז יודעת כמה חיילים התחלפו שם ב6 ימים???!?!?!?!?!?!?! מה- 19.7 את מספר בלי פנים בלי רגשות בלי נשמה ובלי אלוהים מזל טוב!
אז יודעת כמה חיילים התחלפו שם ב6 ימים???!?!?!?!?!?!?! מה- 19.7 את מספר בלי פנים בלי רגשות בלי נשמה ובלי אלוהים מזל טוב!
ש שניצל סאחי שרוט New member 8/6/05 #43 אני יודע ש... 17-19 זה גיוס בנות כלל צהלי ו25 זה גיוס בנים כלל צהלי אז אין לי מושג שנהיה ביחד