היי אני חדשה בפורום..
S Sweety Shiri New member 18/1/05 #2 ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לפורום הכי מושלם... תהני ו... ספרי על עצמך משהו
ר רינתוש בלסר New member 18/1/05 #5 שירי חרשנו על התמונה חלאסס לא במובן של ריב. אולי תמצאי תמונה אחרת שאת אוהבת? למרות שזאת מהממת. אבל אני רואה אותה תמיד וזה נמאס קצת. מקווה שאת לא כועסת רינת
שירי חרשנו על התמונה חלאסס לא במובן של ריב. אולי תמצאי תמונה אחרת שאת אוהבת? למרות שזאת מהממת. אבל אני רואה אותה תמיד וזה נמאס קצת. מקווה שאת לא כועסת רינת
S Sweety Shiri New member 18/1/05 #10 מה פתאום כועסת... ../images/Emo6.gif פשוט אני מתה על התמונה הזאת!!!
L LetGoYouSonOfABitcH New member 18/1/05 #8 welcome home../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif
P pink devile New member 19/1/05 #13 ברוכית.. חח גמני שרון.. רק שאני מיוחדת ..אני שֶרון ואני לא שַרון shEron and not shAron
P pink devile New member 19/1/05 #17 כן.. הץמונה ם הפיקיות.. רק שעשו בשבילי את העבודה.. לאני חתכתי אותה..מישו אחר.. וטוב שכך..סתם הרסו את התמונה
כן.. הץמונה ם הפיקיות.. רק שעשו בשבילי את העבודה.. לאני חתכתי אותה..מישו אחר.. וטוב שכך..סתם הרסו את התמונה