היי

hadas 5

New member
היי../images/Emo13.gif

אמ...אני מקווה שזה בסדר שאני כותבת הודעה חדשה... אני לא ממש מעריצה של הקורס.. אבל שמעתי כמה שירים שלהם היום בVH1 שלא ידעתי שהם שלהם... בקיצור רציתי לדעת אם יש להם דיסק של "all the best" שכוללים את השירים: only when I sleep, Radio (כל המוכרים) תודה הדס

AndreaCorr ©

New member
בטח שזה בסדר ../images/Emo13.gif

קודם כל ברוכה הבאה! לקורס אכן יש דיסק אוסף שנקרא Best Of The Corrs, והוא מכיל כמה מהלהיטים שלהם. הנה רשימת השירים:
Best of The Corrs (International Release, Except USA) 1. Would You Be Happier? 2. So Young [K-Klass Remix] 3. Runaway 4. Breathless 5. Radio [Unplugged] 6. What Can I Do? [Tin Tin Out Remix] 7. The Right Time 8. I Never Loved You Anyway 9. Irresistible 10. Forgiven Not Forgotten 11. Lough Erin Shore [Unplugged] 12. Only When I Sleep 13. Love To Love You 14. All The Love In The World [Remix] 15. Everybody Hurts [Unplugged] 16. Give Me A Reason 17. Dreams 18. Make You Mine​

oasis147

New member
יש גם את

האנפלאגד (מההופעה שהיתה אתמול). לדעתי זה דיסק נהדר, ויש בו את השירים: 1. Only When I Sleep 2. What Can I Do? 3. Radio 4. Toss the Feathers 5. Runaway 6. Forgiven Not Forgotten 7. At Your Side 8. Little Wing 9. No Frontiers 10. Queen of Hollywood 11. Old Town 12. Lough Erin Shore 13. So Young 14. Everybody Hurts 15. Dreams [*]

p i n g o

New member
שניהם דיסקים מצוינים לדעתי...

ואפשר למצוא אותם כמעט בכל חנות מוזיקה שמכבדת את עצמה ואפילו במחירים די נוחים!

hadas 5

New member
תודה רבה רבה רבה../images/Emo140.gif

ואיי איזה התלבטות איזה דיסק לקחת
אהה...והיום בבוקר חיפשתי בtower records (ככה רושמים?) את הדיסק שלהם והוא עלה 80 שקל דאמט
יקרנים

ממממ כמה חבל שאת לא גרה באילת..

הייתי שם ויש שם כאלה מבצעים מטריפים.. כל הדיסקים של הקורס למשל הם בין 30-50 שקל לדיסק.. אבל מה לעשות שיש לי את כל מה שהיה שם...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifבסופר זאוס רחובות-70 שקלים...

הייתי שם השבוע - וולקאם הדס תהני פה...

dArK sUnShiE

New member
*נצל"ש......../images/Emo15.gif

יוווו איך אני מתרגשת לכתוב כאן שוב... מה קורה איתכם? ראיתי שיש כאן אנשים חדשים, אבל אני מקווה שאתם זוכרים אותי..(-חסר לכם אם לא...
סתאאאם!) בכל מקרה, הניק שלי היה justמיכל. בכל מקרה, אני אף פעם לא שכחתי אותכם! ולמרות שאני כבר לא אוהבת את הקורס כמו פעם, החלטתי לחזור לכאן...

dArK sUnShiE

New member
יווו איזה כיף....

אצלי אין חדש...
תעדכנו אותי... מה הפסדתי? מה עם האלבום של הקורס, כבר יש תאריך?...

למעלה