היי...

היי... ../images/Emo13.gif

השיר החדש של כריסטינה אגילרה.. נחמד.. נחמד, אבל למ הלעזאזל לשים אותו בפראש?!?!?! דווקא?!?!?! כדי שלכולם ימאס ממנו?!?! מתי הפראש של השיר נגמר.. זה בדר"כ תוך שבוע לאחר היציאה הראשונה, לא? ביי.

i love gina

New member
ימאס???

יש לי את הדיסק כבר מאוקטובר 02', ועדיין לא נמאס לי בכלל מהשיר הזה, וגם לא בפראש..... פשוט שיר יפה.... אבל, כן- בדר"כ זה שבוע שבועיים עד שהוא ירד...

AndreaCorr ©

New member
~הקליפ מדהים~

אני לא מעריצת כריסטינה אבל הקליפ מדהים וגם השיר חביב... ודרך אגב שירים מהדיסק - לדעתי Impossible עם אלישה קיז זה השיר הכי יפה שלה פשוט.. שיר מדהים, אני מאוד מקווה שהיא תוציא לו קליפ.. אני אישית מאוד אהבתי.

i love gina

New member
לפי מה שהבנתי

אימפוסיבל היה אמור להיות הסינגל השני, אם אני לא טועה, אבל היא בסוף העדיפה את ביוטיפול... אבל אולי הסינגל הבא הוא יהיה? חוץ מזה, בהחלט שיר יפיפיה...

i love gina

New member
וואלה? גדול!

שיר מגניב לאללה... שתיים מהזמרות האהובות עליי בשיר אחד... הקליפ יהיה בטח מיני-ריוניון של ליידי מרמלד...

Shir Life

New member
השיר הכי טוב בדיסק

הוא ללא ספקקק walk away!!!! פשוט שיר גדול! היא גם מבצעת אותו מ-ע-ו-ל-ה! עם כל האהבה שאיןן לי (!) אל כריסטינה, הדיסק החדש פשוט מעולה!

i love gina

New member
../images/Emo45.gif

אף פעם לא חיבבתי את כריסטינה, וסטריפט, לא היה לי ציפיות גבוהות ממנו, ציפיתי לדיסק פופ זול, אבל בסוף יצאתי בשוק. פשוט דיסק מעולה, באמת אחד הטובים ביותר בשוק הפופ. (טוב, זה לא כזה קשה האמת...
) והשיר ווק אווי, בהחלט אחד מהחזקים יותר... אני אישית גם מאד אוהב את im ok כל פעם שהייתי שומע אותו הוא היה מעלה לי דמעה או שניים.... שיר כל כך עצוב...

featherhead

New member
רגע! רגע!

בואו נשאר בקליפ החדש של כריסטינה אגילרה.. ובכן, אז הוא ממש יפה, עם כל הגניבות האומנותיות שלה (או שאלו סתם הפראנויות שלי?:) וממש שמחתי לראות שהיא בחרה בסגנון הזה בשביל הקליפ שלה. שמעתי את השיר לפני שראיתי את הקליפ והייתי בטוח שזה הולך להיות קליפ שבו היא (שוב) תתלבש בצורה זנותית למדי וכיו''ב, אבל להפתעתי הרבה, הקליפ ממש מצא חן בעיני ושמחתי לגלות שאין שם שום דבר זול מלבד המחשוף העצבני שלה בקטע שבו היא לובש כל מיני דברים לבנים
השיר עצמו לא ממש משהו, אבל אפשר לחיות איתו. זהו? זהו.

למעלה