היי

Niki Girl

New member
היי../images/Emo13.gif

קודם כל היי כפי ששמם לב אני חדשה
יש לי שאלה, רשמתם שאמבר ובריאן יהיו ביחד, מה עם דני?

אמבר 13

New member
תשובה../images/Emo58.gif

נכון- אמבר ובריי יהיו יחד ואפילו יהיה להם תינוק. אף אחד לא יודע מה קרה לדני או שהיא מתה או שהיא נעלמה לה...

faith2

New member
זאת אני ניקי גירל.....

דיי אני בוכה כאןןן!!! את לא רצינית.......היא הדמות הכי אהובה עליי!!! היא תחזור מתישהו? עד מתי אני יזכה לראות אותה על המסך

אמבר 13

New member
את ממש מסכנה!

היא חמודה בזה אני מודה אבל אמבר היא הדמות האהובה עליי, ואני מבינה אותך זה די מעצבן שהדמות האהובה תיעלם, אז הנה זה פשוט: השומר רצה להרוג את כול מנהיגי השבטים- דני הייתה מנהיגת חולדות הקניון, בריי לא נהרג במזל אבל אף אחד לא יודע אם דני או נהרגה או שהיא ברחה לה אב היא לא משתתפת בעונה 3 ולא בעונה 4. הפרק האחרון שתראי אותה יהיה הפרק האחרון של עונה 2/הפרק הראשון או השני של עונה 3. אני מקווה שתתגברי, אבל גם אמבר היא דמות לא רעה והיא מתאימה לבריי..בהצלחה בהתגברות!

faith2

New member
תודה../images/Emo10.gif

בטח הם השאירו פתח שהיא תחזור בעתיד אני בטוחה
ואז יהיה מעין "מאבק" (לא אלים) בינה לבין אמבר.... אגב איפה אתם ראיתם את הפרקים החדשים ולא מה שמשודר בערוץ 1???

THEchosen1

New member
קצת סדר ...

דני אכן נעלמה אבל יש שמועות שאולי היא תחזור בעונה 4 .. (אני לא אוהבת את דני .. היא מעצבנת אותי , אמבר שולטת) מה שמשודר עכשיו בערוץ 1 זה שידורים חוזרים של פרקים ששודרו כבר לפני מלא זמן , ובקשר לעונה ה-4 ממש לא קשה למצוא פול חומר עליה באינטרנט

למעלה