היי

היי../images/Emo13.gif

איזה יופי שיש פורום לכל דבר
מקווה להצטרף אליכם במרץ הקרוב אם לא יהיו בעיות מיוחדות[
] קצת חוששת,קצת מדוכדכת,אבל היי,יש מצבים יותר גרועים בחיים
ערב טוב ביינתים

את

יכולה כבר עכשיו על החשבון
מותר גם לחשוש קצת זה בסדר הכל עובר בסוף בהצלחה וברוכה הבאה

NoaModiin

New member
בוקר טוב לך ../images/Emo13.gif

מצב רוח טוב יש ? יש !! וזה הכי חשוב
ברוכה הבאה, את מוזמנת לקפה ועוגה. שבי תתרווחי, תיכף שלי תגיע ותביא

בוקר טוב../images/Emo13.gif

אני הרבה אחרי הקפה כבר אבל..לא יזיק עוד.אם יש עוגה ליד. כבר אמורה להיות בדרכי לעבודה אבל........ יש גשם ושכחתי את העגלה ברכב של אחותי אתמול אז..מחכים
ובזמן שאני כותבת מריחה ריח ניחוח......משום מה זה תמיד מגיע כשצריכים לצאת
בוקר טוב!

ברור שיש מצבים גרועים יותר...

זה שאת כותבת כבר נותן לך יתרון על-פני לא מעט אחרים. חששות זה בסדר. הם גורמים לנו להיות מופתעים לטובה לפעמים. תבלי.

יערית

New member
אופטימיות

זה הצד החזק של הפסימיסטים עם המשקפיים הורודות :)) החיים קצרים מלשקוע בהם!

אנ משתדלת ללבוש את המשקפים כל בוקר

אבל לפעמים לא מוצאת אותן לא אשקר, רוב הזמן ההרגשה לא טובה " יאלה מי כבר ירצה גרושה עם ילדה"! ואם כבר מישהו מציץ עלי אני מורידה את הראש אוטומטית. אבל היי.גם א ני לפעמים קונה בגדים יד שניה
מודה לאלוהים שאני יוצאת ככה +1, כי יכלו להיות לי כבר יותר. לא רוצה למהר יותר.לא רוצה להחליט החלטות פזיזות
תאנקיו

יערית

New member
אף פעם לא הבנתי

את "כרטיסי הביקור" של אנשים- את קודם כל את ואז יש +1 וזה עולם ומלואו, מי ירצה לצאת עם גרושה +ילדה? בואי נסובב את מטבע הלשון, מעניין את מי תבחרי לך את שיהיה ראוי לגרושה+1, זו הסיסמית ואיתה מגיעים הכי טוב שאפשר :)) יווולכום :))

יופי של תאוריה

אבל מי באמת מצליחה ליישם במציאות? (אני בעד אופטימיות אבל בואו נהיה ריאליים) וברור לי שלא צריך להתפשר אבל זה גם לגמרי לא פשוט... (כשרמזו לי שצריך להתפשר ב"מצב שלי" הבהרתי שאם להתפשר אז עדיף עם האבא של הילדים שלי. וזה לא הולך לקרות)

יערית

New member
מה ז"א ריאליים?

הייתי סופר ריאלית איתך, לא זוכרת בכל 10 שנותיי מילה אחת מרווקים גרושים על עיניין הסטטוס שלי שהוא++ ועליי יש עוד כמה פלוסים
להתפשר? תלוי על מה, ילדים זו "חבילה"בילתי נפרדת, ויש כאלו שמטאטאים את זה מתחת לשטיח ואחרי זמן מה זה מתקיף אותם ויש כאלו שנכנסים לעומק בידיעה מראש שזו עובדה מוגמרת. את ממש מעריכה את עצמך נמוך, תתעוררי וממליצה גם להביט אחרת אל החיים.

תגידי

יש מצב במצבי כרגע להתפשר על כוס קפה עם טיפת חלב או ללכת ישר על הג'ריקן? <אני מנסה להתאושש מהיום הזה :)>

יערית

New member
../images/Emo24.gif

הפרה רוצה להניק יותר ממה שהעגל רוצה לינוק?
כמה אחוזים יש בחלב?
לכי לישון, סקרלט אמרה מחר יום חדש!

הזכרת לי משהו עכשיו

יש החודש הזה ביס 1 סרטים מדהימים קלסיקות מכל הזמנים ראיתי את חלף עם הרוח לא מזמן תזכירי זה הכל בנשיקות
:))) וביום שבת יש לראשונה את הגרסה המקורית משנת 1937 לשלגיה ושבעת הגמדים מומלץ ביותר <ולא אלעד לא שם
>

אני מקווה שזו הססמא../images/Emo3.gif

אני עוד בשלב של לא מבינה מתי אני בדיוק מספרת למישהו שהתחיל איתי למשל,שאני גרושה +. יש לי הרגשה כזו שבררגע שמישו יבקש ממני מס טלפון [אם בכלל חחח
],אני מיד אענה לו "אבל אני גרושה +ילדה"

יערית

New member
תקווי שלא<לגבי עגונה>

ולגבי הסטטוס, את לגמריי יכולה לגלות שקיפות מלאה עוד בהכרות הראשונית, זה בכדי להיות שלמה עם עצמך ועם הכוונות שלך כשאת מתחילה קשר.

למעלה