היי

היי ../images/Emo13.gif

אחותי הקטנה חתמה חוזה בסוכנות הדוגמנות HH Models. יש לי שאלה,סתם מסקרנות אישית שלי,מה אתם יודעים על הסוכנות? לינק לעמוד הטאלנט שלה באתר הסוכנות:http://www.hhmodels.co.il/talent_info.asp?talentid=180 מצרפת כאן כמה תמונות מהבוק שעשתה בחודש שעבר (דרך הסוכנות),מוזמנים לחוות דעה
[יש לה משתמש בתפוז,אך היא מתביישת להעלות את התמונות בעצמה,מצחיקולה.] שיר בת 13 וחצי 1.69 צילום: צבי אוסופסקי

בת 13 וחצי?? תמונות מדהימות

הבחורה יפיפה וגם התמונות לא רעות בכלל. אבל היא ממש לא נראת בת 14, יש לה מראה הרבה יותר מבוגר (ואני אומרת את זה בתור משהו טוב).

הפרה NOYA

New member
../images/Emo45.gifמדהימה !!

מאד מאד אהבתי, יש לה יופי מיוחד מאד- ובוגר- לא נראית בכלל בהתאם לגילה. מהממת :)

prezik

New member
ואו אני אהבתי מאוד!

והיא רק בת 13? צפוי לה עתיד לדעתי...:)

ליז89

New member
גם אני חתמתי עם הסוכנות הזאת והצטערתי נורא!

הסוכנות הכי לא מקצועית שנתקלתי בה, קומבינטורית, הכל מורכב מניצול של ילדות תמימות וחסרות נסיון שמחפשות להגשים את החלום שלהן.. חתמתי איתם לשנה כשהיתי בת 17-18 ורק חיכיתי שהשנה הזאת תיגמר. חוץ ממני היו לי 2 חברות שחתמו אף הן בסוכנות והצטערו על כך נורא. אם הית שואלת לפני אולי הית עוצרת אותה מלעשות את הטעות הזאת. עכשיו אין הרבה מה לעשות, היא חתומה על חוזה שאומר שהיא העבד של הסוכנות ומותר להם לנצל אותה בכל דבר אפשרי. על הפנים בקיצור.

prostudio

New member
כמו בכל עסק שהוא

כאשר מעסיקים קטינים חשוב שההורים יהיו מעורבים בסיפור חשוב מאוד ששני ההורים, והדגש על שניהם שיהיו מעורבים בתנאים שהיא מקבלת, להיות נוכחים בעבודות שלה ככל האפשר ולהיות עם יד על הדופק שהיה בהצלחה

למעלה