היי

BakaTenshi

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני לא יכולה להגיד שאני חדשה פה,כי אני לא נוהגת להגיב בפורומים למרות שאני כן נוהגת לקרוא בהם.ואת הפורום הזה מצאתי לגמרי בטעות אז אני אנצל את ההזדמנות ואני אבקש כמה בקשות
1.אני מאוד אשמח לקבל קצת פרטים על קים ג'ונג הון [יול מגונג],אבל לפני זה הבנתי שהוא חיי עכשיו ביפן,זה נכון? 2.שמעתי על תוכנית בשם Xman,ומעניין אותי מה זאת התוכנית הזאת,אפשר לקבל קצת פרטים וקישור לאיפה שאני יכולה לצפות בזה? 3.וגם אם יש למישהו להמליץ לי על סדרה יפנית זה יהיה נפלא! סוף שבוע טוב לכולם!

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifשלום שלום D:!

אולי בכל זאת תפני קצת זמן ותישארי כאן בפורום יחד איתנו
.אנחנו לא אוכלים אנשים,באמת
. פרטים על KJH יש בDramaWiki אז כדי לך לבדוק ^^. אני לא בטוחה שהוא מתגורר כרגע ביפן,אבל הוא אכן חיי שם תקופה מסוימת.הוא הוציא אלבום ביפנית בשם 5 Stella lights,חוץ מזה הוא הוציא גם כמה סינגלים ביפנית [ליתר דיוק 6].חוץ מזה,ביפן הוא מופיע עם השם John Hoon אז יכול להיות שזה יעזור לך למצוא יותר מידע D: קישור שלחתי לך במסר D: ובכללי,Xman זאת תוכנית שבה התחרו 2 קבוצות של מפורסמים [קוריאנים כמובן
] אחד בשני.המטרה הייתה למצוא את הXman שהתפקיד שלו היה לגרום לקבוצה שלו להפסיד. במשחק עצמו הם שיחקו בכמה משחקים,אבל המשחקים שיותר מוכרים זה:משחק הסוס,Dangyunhaji וNa La Ra FlyPan [אני מאוד מקווה שכתבתי את האחרון בצורה נכונה]. התוכנית הזאת ממכרת ומצחיקה ו...בקיצור לכי לראות ^^. הו!סדרה יפנית
. האמת שהסדרה היפנית האחרונה שראיתי היא Maou אז זה בעצם הדבר היחיד שאני יכולה להמליץ לך עליו ^^". סוף שבוע גם לך D:

kiCkiC

New member
ואני יכולה להוסיף קצת...

מהמעט יפניות שראיתי 1. PRIDE 2. ABSOLUTE BOYFRIEND על השלישית שראיתי אני לא אמליץ כי ממש לא אהבתי אותה...

BakaTenshi

New member
ואי תודה לך ../images/Emo13.gif!

יש לך אולי את השמות של הסינגלים? וגם לא יזיק קצת פרטים על Maou. שוב פעם תודה רבה רבה רבה!

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifאין בעיה D:

בעיקרון לא,אני יודעת רק שמות של 2 שירים: Sakura Tears Kimi wa Mamoritai. שני שירים שאני אישית נורא אוהבת XP פרטים?אמ~ אוקי.אבל אני מזהירה אותך,אני לא יודעת לעשות סיקורים Oo. Maou היא גרסא יפנית לסדרה בעלת אותו שם [The Devil] הקוריאנית. הסדרה עוקבת אחרי עורך דין [Ohno Satoshi ] דו פרצופי,שמצד אחד רגיש ונחמד אבל מצד שני בעזרת חוכמתו הוא נוקם באלה שפגעו במשפחה שלו.מצד שני יש את הבלש [Ikuta Toma] שבגלל עברו האפל הופך לבלש,והוא זה שמנסה לתפוס את הרוצח המסתורי [הלוא הוא maou]. הסדרה עדיין יוצאת [היא התחילה לצאת חודש שעבר],ולפי מה שכתוב בכמה אתרים היא מתוכננת להסתיים בספטמבר. אישית,התחלתי לראות לא בגלל שזה נשמע לי כל כך מעניין,אלא בגלל השחקנים. טומה הוא אחד השחקנים היפנים שאני הכי אוהבת,ואוהנו הוא זמר בלהקה שגם אני נורא אוהבת [Arashi].רציתי לראות איך הוא יוכל לגלם את תפקיד הרע. הבעיה עם הסדרה הזאת,שאת צריכה לאהוב את סדרות מתח וכמובן לעקוב אחרי כל משפט שנאמר בסדרה אחרת אפשר להבין לא נכון מה קרה לפני דקה [
]. אם את מתחילה לראות,מוזמנת לספר את דעתך
.

למעלה