היי

יעל 55

New member
היי ../images/Emo13.gif

נפשנו עם אדריכל בנהריה והיתה פגישה ממש מעניינת והוא נורא מצא חן בעיננו. חשבנו שעדיף לשמוע עוד אדריכל אחד לפחות, שיהיה למה להשוות. יש המלצות על אדריכל באיזור עמק יזרעאל, קריות, חיפה? ועד שאלה - עם כמה אדריכלים נפגשתם לפני שבחרתם את האדריכל שלכם?

efratcn

New member
אין לי המלצה אבל

אנחנו גם בתהליך ועכשיו חזרנו מפגישה עם צלע אחת (זוג אדריכלים) שמאד מצאה חן בעיננו (קיבלנו עליהם המלצה פה בפורום) וזה אחרי שראינו אדריכלית אחת ומעצבת פנים אחת (שעובדת בשילוב עם קונסטרוקטור). אני חושבת שכדאי לשמוע לפחות עוד 1-2 בעלי מקצוע, כדי לקבל פרספקטיבה וללמוד את השטח, לעמוד על ההבדלים שבהצעות המחיר ולראות למי אתם מתחברים. יכולה לומר לך שאינטואיבית התחברתי לכל ה-3 שראינו, אבל האחרונה הציגה את הדברים והראתה עבודות שהתחברנו אליהן יותר (לא בהכרח אהבנו אבל אוהבים את הגמישות שלה מול הלקוח). חשוב מאד לדעתי להתחבר מהבטן למי שרואים. בן זוגי לא מאד אהב את האדריכלית הראשונה שראינו ולכן מראש היה כמעט ברור שלא ניקח אותה, על אף שיש עליה המלצות חמות. טרם בחרנו, אבל סביר להניח שנלך על הזוג האחרון שראינו, שגם הצעת המחיר שלהם היתה סבירה לחלוטין בהשוואה למה שהם נותנים (הצעת מחיר ממעצבת הפנים טרם קיבלנו).

efratcn

New member
נדמה לי 09

לא רוצה לפרט פה כי לא יודעת כמה הוא היה רוצה להחשף. בכל מקרה, ההמלצה שלו היתה מאד חמה והוא הציע גם למסור לי פרטים בטלפון אבל טרם עשיתי את זה.

efratcn

New member
סליחה סליחה. טעות שלי ../images/Emo13.gif

חשבתי ששאלת משהו אחר. הזוג מאיזור הדרום, נקראים אקו-דיזיין ויושבים בשדי אברהם (עוטף עזה).

בינא

Member
נשלחה לכם המלצה על אדריכל מטבעון במסר

רצוי להפגש עם 3 אדריכלים לפחות, לקחת מהם שמות של ממליצים, ללכת אליהם ולראות את מה שתוכנן, לקבל כתובות של בתים אותם האדריכל תכנן, המתאימים למתכונת ולטעם שלכם ולסוע לראות אותם ורק אז להחליט. הכימיה בפגישה הראשונה מאוד חשובה, אבל גם בפגישה השניה שבה תוכלו לקבל טיוטת הסכם כדי שתוכלו לבדוק שוב את הכימיה בפגישה השלישית ואז לחתום. רצוי לקבל פרוט של מה התשלום כולל - אילו שירותים אתם אמורים לקבל. מידע נוסף על תפקידי האדריכל / המהנדס ואחרים תוכלו למצוא באתר "בית" www.bayit-il.co.il

למעלה