היי

היי ../images/Emo13.gif

שמי הדר, אני וחברים שלי מתכננים לצאת לקמפינג ביום שישי לצפון. רציתי לדעת אם תוכלו לכוון אותי איזה אוכל מומלץ להביא (בגלל החום והעובדה שהכל על הגב
), ואם אתם מכירים מסלולים נחמדים שנוכל לעשות בארבעה ימים (שבסופם איזה נחל או הכנרת). תודה מראש!

jeshu

New member
השאלה שלך נורא כללית תנסי לפרט מה אתם מחפשים שיהיה בארבעה ימים האלה. איך תגיעו למקום וכו'.

...

נגיע לנק' התחלה באוטובוס. מסלול הליכה של ארבעה ימים. משולב כמובן עם הרבה צל, ואני מניחה שנק' עצירה ליליות נוחות לתנאי שינה (אוהלים וסטאף). וחשבנו בכלליות על מסלול שבסוף יוביל לכנרת לאיזה טבילה אחרי ארבעה ימים
בקשר לאוכל לטיולי מחנאות - המלצות? בנתיים חשבנו רק על אוכל משומר :-S. שוב, תודה!

jeshu

New member
קודם כל לפתוח מפות של הגליל ולהעיף מבט מסומנות עליהן נקודות חניונים של רשות שמורות הטבע,יישובים,מעיינות ועוד. אוהלים - מאחר ולא יורד גשם בא"י בעונה זו של השנה.הם עשויים להתגלות כסתם מטען עודף.גם חם באוהל ונעים יותר בחוץ לפעמים.שק שינה (להלן שק"ש) מספיק ואפשר לשלב עם מזרון שטח. אוכל לארבעה ימים - בטח לא שימורים.זה כבד ולא מזין.אוכל צריך להיות קל.אורז לא מבושל,פירות וירקות קשים (בכל זאת קצת,על אף שהם לא קלים),קינואה,קווקר לארוחת בוקר (מבשלים לדייסה עם סוכר וקינמון),פירות יבשים ולצהריים לחם (לא פרוס כי זה לא מחזיק בתיק,תביאו סכין) עם ממרחים. 4 ימים - תשלבו את שמורת הר מירון עם נחל עמוד ותגיעו לכנרת.תתכננו את המסלול כך שתדעו איפה אתם מצטיידים במים כל יום ואולי בקניית אוכל נוספת בדרך.תחליטו מראש איפה אתם ישנים כל לילה.

ששש

New member
אני לא ממליץ בחום הזה על טיולים ארוכים

אבל טיול מים לים יכול להוות פתרון, הסתכלי בפורום טיולים וידיעת הארץ יש דיון בנושא וכמובן לקרוא במאמרים סיפורי דרך. לפי השאלות שלך אני ממליץ לקרוא היטב, להדפיס ולהבין במפה מה את הולכת לעשות כל יום. יש לי תחושה מוזרה שאין לך מפה וגם לא ממש מושג מה עושים איתה, לכן הייתי שוקל שוב אם כדאי לצאת למסלול ארוך עם ציוד על הגב. לחילופין הייתי מציע לך להתמקם במקום אחד ולצאת לטיולי כוכב, כל יום למסלול אחר למשל בנחלי הגולן שופעי המים, כך תחסכו בשיא החום, סחיבה מיותרת וטיול עם סיכוי התברברות גבוהים.

למעלה