היי

TAINTED SAINT

New member
תעשה טובה,תשכב איתה-כל תפוז ידעו תוך שעה ! !

דיסקרטיות נחשבת למילה גסה בשבילה !

Pigulim

New member
נכון!

תלמד ממנה בגרות - לכתוב על הנושא הזה בפורום שפתוח לכל העולם ובכלל לא עוסק בנושא!

Pigulim

New member
בוא נוכיח את הטענה הזאת.

מה הטלפון שם? להגיד שאתה שלחת אותי?

Pigulim

New member
לא, לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רק לא לאשתי! אעשה הכול, הכול! אנשק לך, אפשק לך, אלקלק לך... כל מה שצריך! <"אם צריך... אקרצף רצפות ואהיה בעיניי כמלכה...">

פיגולי ../images/Emo53.gif

תפשק לי . .
. . . .
. . . .
. את העוף הקפוא הבן יונה לא רוצה לפתוח רגליים, הלך לך הממולא להערב

TAINTED SAINT

New member
תנשמי עמוק לפני שאת פותחת ../images/Emo91.gif

נו מטומטמת,באמת האמנת שאני ארד לרמה שלך ? את היית זאת שגרמה לי לעזוב את הפורום הקבוע שלנו,תלמדי בפעם הבאה שלא לספר לי איפה את כותבת.... [ועם האינטיליגנציה שלך בטח כבר מחר תספרי לי על פורום חדש ו.....] מתנצל בפני כולם שזה התרחש אצלכם בפורום-כולה שלכם,רק אל תעשו טעות כמוני ותתנו לה את מספר הטלפון בבית-בדידות עושה דברים אכזריים לנשים מסויימות... המשך יום נעים
TAINTED SAINT

SINFULLY SEXY

New member
יופי-הרסת לי את היום ועוד מדבר על אכזריות ?

ניראה לך שמישהוא ביכלל ירצה שאני ישאר בפורום אחרי שעשית לי רצח אופי מול כולם
היית מניאק ונישארת מניאק ! אתה לא חולם כמה אני שונאת אותך עכשיו-יופי לך שהיצלחת ליגרום לי עוד פעם ליבכות ביגללך... מיצטערת על מה שהיה כאן היום,מיצידי תימחקו את הכל-אתם בטח חושבים שאני זבל ובודדה וזה ממש לא נכון ! שיהיה לכם אחלה יום ביי

TAINTED SAINT

New member
צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים-אישית מציצה

עושה לי את זה יותר מ HANDJOB,אבל אני לא צדיק,כך שדעתי לא נחשבת במיוחד. TAINTED SAINT

נו... אז את מסודרת

יש לך מקל עם בליטות. תגידי אבל - הוא יכול להחליף לך גלגל ספייר? הוא יכול לפתוח לך סתימה בצנרת? אני לא מגלה כלום שנאמר יפה שתיקה לחרמנים, תחגרי חגורת בטיחות , תני גז וצאי לגלות את העולם . חשוב לא פחות: תעצרי מדי פעם להתרעננות או לבדיקת עשרת'לפים במוסך של פיגולים.

Pigulim

New member
לא, בובה

הייתי שוקל בחיוב, אבל היא לא רוצה מאצ'ואים. ואני ,כידוע לנשות (וחלק מגברברי) הפורום - מלך המצ'ואים שאין בלתו. בכלל, אחרי שבקבלה יצא שאני מלך, נשאר רק לבדוק במה, ותעיד המנעלת - כל הסימנין מצביעים על מאצ'ו מאצ'ו מן.

באלי7

New member
מוגש כשרות לחדשות בהמלצת ביציות

אכן הגודל לא קובע ובודאי שלא לפלירטטי לשון ואם כבר מגמגם צולע פגע לך בירך עמצי אותו לחיקך ועזרי לו עם הלשון נ.ז חברה וחברה נמדדים לפי יחסם ...לחשלשים שמגמגמים וצולעים

אדוניי ! בובה!

נכנסתי לכרטיס שלך זאת את שם? איך , איך אלואים נותן אגוזים למי שאין שיניים לך? לך? לך הוא שולח רפי זקפה. אני צריכה אם ככה ל'תפלל תפילת 18 בעמידה 18 פעם ביום. זאת את? אדוניי! טפיייי ס'עמקקקקקקקק את מכוערת כמו קוף!

SINFULLY SEXY

New member
תגידי משהו מאמי-התמונה בדף האישי שלך-עם התפוח

והנחש-אני מנחשת נכון או שזה מיקרי לגמרי
תמשיכי ליקרוא לי קופה-למה ניראה לי שאם הנחש קשור למישהו שאני חושבת שאת דלוקה עליו אז הקינאה שלך ממש מובנת מאמי אל תיהיי עצןבה-לפי התפילות שלך מאמי את לא יצא לך איתו כלום גם בעוד אלף שנה
אם טעיתי וזה מיקרי אז סליחה-אבל אני עדיין לא סולחת לך על הקופה-יא חתיכת אומללה
1:1 רוצה להמשיך ? בייייייייייייייי

למעלה