היי

SINFULLY SEXY

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני חדשה כאן ואין לי מושג מה צריך על מנת להיתקבל לכתוב כאן בפורום,אשמח אם תסבירו לי,לאט ובאריכות אם אפשר
הקדמות ארוכות הן בכלל דבר טוב,רק נסו בבקשה להיתרכז בנקודות החשובות,ובלי בדיחות סקסיסטיות ופליטות מוקדמות... בתודה מראש בייייייייי

אני יכולה להתפשט במקומה

או במשרד. מה שבא קודם. אני גם מתכופפת למרות שלא ביקשתם... אינשטיין מנסה להדגים לחדשה מה זאת התלהבות.

בנקודה זו

אתה שואף לחור שחור? אינשטיין מתענינת אצל האהובים עליה מה מצב הקוונטת...

Pigulim

New member
ה מ נ ע ל ת

אני מבקש אותך לתת לה תואר "מנעלת של כבוד".

א י ל ה

New member
אי אפשר

לתת את מה שכבר יש. היא יש לה תואר כבוד ממילא כבר. תציץ כשהיא מתכופפת. היא מחזיקה אותו איפה שהשמש לא זורחת. כזאת היא איינשטיין. חסודה וענווה. <תגיד, טעמת פעם יין שהכינו מענווים?>

Pigulim

New member
כן, והיה אחלה,

אבל מאז שהם ירשו את הארץ... זה לא אותו הדבר ואיפה זה יוצא, המקום בו היא מחזיקה את התואר? הרי, אם מה שמאיר שם בחלון זה המזרח, ואיינשטיין היא השמש... <הרי לכל שמשייך אני חנוכייה>

לא כבוד אני רוצה

אלא גבר עדין עם נוצה. שיודע לפתוח בעדינות את החולצה, שימשמש בשקיקה את איברי המוצנעים ויזכה איתי להזדקן בקן של אוהבים. שיעשה לי אולטרה סאונד כל בוקר כמו בקופת חולים כי זה שאיתי כבר עייף ושבע מרורים ורק מרחמנות אני עם אותו מקרטע כי נשבעתי לאלוהים שהפעם אחפש לי חבר ורע אבחר לי אנגלי שהוא איש של פעם... גנטלמן במיטה וגבר עם טעם אינשטיין בהשפעת החמשירים האחרונים...

באלי7

New member
אינשטין

מע הפיוט הזה...לך זה כמו אלוהים לא רואים לא מאמינים אבל שכואב[הורמנים או אחר] מתפלילם נ,ז אותי שכנעת

אם את רוצה את זה (הכי) ברור

תכריזי בקול את שמו של המזביר המקומי באלי7. חי נפשי, אם תצליחי להבין אותו כנראה שאת לא צריכה הסברים כלל. ותתפשטי, מה כ'פת לך. למה העויינות? אני פה שבועיים ועוד לא ביקשו ממני....

א י ל ה

New member
../images/Emo124.gif אינגליש!

נרשמות פה תלונות! היא פה שבועיים ועוד לא ביקשו ממנה. אתה רוצה שנבקש מבאלי להחליף אותך גם במשמרת המתפשטות?

englishmaninny

New member
עליה אני עובד עם המשקפת שרואה מבעד לבגדים

הבעיה שהיא בכלל אין לה בגדים...

למעלה