היי

היי../images/Emo13.gif../images/Emo203.gif

אתם מכירים את ההרגשה הזאת שאתם קצת מפגרים מאחורה ליד כל ה'חברים' וגם לא כל כך חברים שלכם..? בזמן האחרון כמעט בכל השיחות עם אנשים שאני מכירה, זה נראה כאילו [זה באמת ככה, אני לא כזאת פרנואידית..] אני מנסה כל הזמן לדבר בהתלהבות והם רק עונים על שאלות שאני שואלת. מין ראיון כזה. וכל פעם שאני מראה גילויי חיבה הם עושים לי - "חח, איזה חמודה." במין סוג של זלזול. ובכלל, זה פשוט נראה לי בזמן האחרון כאילו אני מנסה להשיג לעצמי יותר חברים כי אני צריכה את זה עכשיו, ואני מנסה לפתח שיחות בלחץ ואפילו בקצת פתטיות, וכל האנשים שמסביבי כבר מזמן הסתדרו להם, ולכן הם מרשים לעצמם לדבר באדישות ולהיות קרים.. אולי אפשר אפילו לקרוא לזה בדידות. מישהו מכיר?

RossandRachel

New member
אמממ לא ממש הבנתי את רוב התוכן...

את יכולה לנסות לתאר את המצב שוב, בבקשה?

יוחאי 17

New member
בוודאי.. :)

אני מכיר די טוב את מה שאת מתארת.. האמת, זה ממש לא נחמד. אבל אני אתן לך את העצה שלי שאני לא ממש בטוח שהיא תעזור לך, אבל אולי תתחברי אליה ואולי באמת זה יעזור לך. דבר ראשון, תהי בטוחה שמה שאת עוברת עכשיו זה דבר לגיטימי. והאי נעימות הזו ומה שתארת כאן - זה עניין חולף בלבד. עכשיו, כדי להתפטר מהעניין הלא נעים הזה ולהרגיש בתוך החברים ולהרגיש שייכת זה קודם כל תלוי באיך את רואה את הכל, ובייחס שלך לגבי זה. את פשוט צריכה להכיר ב"בעיה" הזו, ואני רואה שאת מכירה בה ועובדה שסיפרת עליה - שזה מצויין. דבר שני, את צריכה גם לא להלחץ מזה.. ז"א, תזרמי עם זה.. אל תתאמצי כ"כ להיות בפנים ואל תתאמצי שיקשיבו לך, אם פונים אליך, תעני בכיף, אם לא.. אל תתאמצי .. פשוט תשבי איתם. - וככה זה בדרך כלל אמור לחלוף.. ובכלל, כדי למצוא לעצמך חברים אני בטוח שאת יכולה וזו לא כ"כ בעיה :] אם יש לך אפשרות להכיר אנשים חדשים זה מצויין. בהצלחה

sh53

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo13.gif

מקווה שאתה לא אורח פורח לרגע ושנראה אותך כאן כמה שיותר

sh53

New member
יכול להיות שהם מרגישים מצידך

את "אני מנסה לפתח שיחות בלחץ ואפילו בקצת פתטיות". לפתח שיחות, בהחלט, אבל שתהיינה רלוונטיות, לא בכח ולא בכל מחיר. להתחבר אל האנשים, למה שמעניין אותם ולראש שלהם. בהצלחה ומקווה שיצליח לך וכמובן נשמח לשמוע עדכונים.

למעלה