Down And Away
New member
היי ! ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif
טוף אז אני חדשה פה ! וחשבתי שאני אציג את עצמי בשלב מוקדם יחסית. P: כלומר, יש לי ריאיון עם פולינה (המנהלת הזמנית כרגע של הפורום) בנוגע לניהול הפורום, ובמקרה והם יחשבו שאני מתאימה אז רציתי להצטרף ולהציג את עצמי לפני שנכנסת לניהול הפורום.
אז, קוראים לי סתיו, אני בת 17 וחצי ואני גרה בהוד השרון שזה ליד כפר סבא כזה. אני מטורפת על ג'פרי סטאר, אם אתם יודעים מי זה ! חח אין לי ממש מושג מה לספר על עצמי יותר חחח אממ ראיתי את עונות 1-10 בהוט3, וראיתי את פרקים 1-6 של עונה 11 באינטרנט כדי להדביק איתכם קצב כדי שתפסיקו לעשות לי ספויילרים חחח P: הפייבוריטית שלי מכל הזמנים זו שנטל מעונה 9, היא פשוט מהממת וחמודה והייתי מתחתנת איתה אם הייתי יכולה ! חחח סתם אם הייתה לי את האפשרות, לגמרי הייתי נבחנת לנבחרת של טופ מודל חחחחחח אבל אני א. לא מתאימה מבחינת מראה וכאלה וב. זה רחוק P: טוב אז אני אשמח להכיר אותכם גם ! ובכל מקרה גם אם לא יחשבו שאני מתאימה לניהול הפורום וכאלה, אני עדיין אמשיך לכתוב פה כי טופ מודל זו התוכנית האהובה עליי ואממ.. בערך הדבר היחידי שאני רואה בטלוויזיה חחח
ונכון לעכשיו אני נראית ככה -> חח (מצטערת על השיער המבולגן
)
טוף אז אני חדשה פה ! וחשבתי שאני אציג את עצמי בשלב מוקדם יחסית. P: כלומר, יש לי ריאיון עם פולינה (המנהלת הזמנית כרגע של הפורום) בנוגע לניהול הפורום, ובמקרה והם יחשבו שאני מתאימה אז רציתי להצטרף ולהציג את עצמי לפני שנכנסת לניהול הפורום.