היי
יש לי שאלה....

דנדשית21

New member
היי ../images/Emo13.gif יש לי שאלה....

האם יכול להיות קשר בין קיום יחסי מין לבין צורך למתן שתן? מאז תחילת קיום יחסי המין אני מרגישה שהצורך לשתן גבר פי 3 לפחות. אני רוצה לדעת אם יש קשר והאם יש משהו שניתן לעשות בנידון. תודה!!!

היי יש לי שאלה....

לא ברור לי למה בדיקו הכוונה. האם את מרגישה צורך להשתין ללא קשר ליחסים אלאל כל הזמן לעיתים תכופות או שאת מרגישה צורך בזמן יחסי מין. שתי האפשרויות קיימות. אם זאת האפשרות הראשונה כדאי לגשת לרופא המשפחה לבדוק אפשרות של דלקת בשתן . יש שמפתחות דלקות בשתן בתקופה הראשונה של קיום יחסי מין. אם זאת האפשרות השנייה, זה גם יכול להיות וזה בלל גרוי של קיר שלפוחית השתן בזמן יחסים.

דנדשית21

New member
היי!!!

קודם כל תודה על המענה... הכוונה שלי הייתה היא שמאז שהתחלתי לקיים יחסים (לפני שנה וחצי כמעט), הצורך להשתין ללא קשר ליחסים עלה באופן ניכר. בהתחלה באמת הייתה לי דלקת בשתן אבל זה עבר. עכשיו לא כואב לי או משהו כזה אבל רק הצורך גבר. יכול להיות שהגירוי באיזור בזמן היחסים משפיע על היום יום? האם זה יכול להיות עוד משהו מלבד דלקת בשתן? תודה!

יכול להיות

ייתכן שאת מרגישה גרוי מיני רוב הזמן ( אם את חושבת עליו ועדיין מתלהבת - יופי לך) וזה אולי גורם לתחושה , אבל את מוכרחה לבדוק שוב את השתן ולראות אם אין דלקת כי יש לזה נטייה לחזור.

למעלה