היי
חדש כאן

JuffoWup

New member
מהיום אסור לך לראות חולית יותר,OK?

נ.ב את זוכרת את כל זה בע"פ?

Nihau

New member
לא, יש לי את הספרים באנגלית כאן ליד

אבל אני כן זוכרת שזה קיים ולהשתמש בזה כשהמצב דראסטי. ארור יהיה רמץ, שליח הכוכב הבוקר, שמנסה לגייס עוד נשמות לדרך האופל כדי שיהיה לו ליווי בדרך החשוכה לגיהינום. רמץ! תעזוב אותנו בשקט! ותקנה כבר פנס, מספיק לפחד מהחושך.

אפרופו חולית

מישהו כאן ראה במקרה את סידרת הטלויזיה על חולית ? הסרט של לינץ' היה מצויין בעיני, אם כי היו בו לא מעט סטיות מהעלילה המקורית של הסרט. מעניין אותי לדעת איך הסדרה בהשוואה לסרט המקורי.

הממ... אני מניח.

שמעתי רק שעשו איזו סידרת טלויזיה על חולית, ושהיא אמורה להיות יותר קרובה לספר מאשר הסרט הישן.

JuffoWup

New member
אני לא אהבתי אותה, היא משודרת

כל כמה זמן בהולמארק

Nihau

New member
הסרט הראשון היה הרבה יותר טוב

למרות השינויים הקטנים שעשו בעלילה הם איכשהו שמרו על הצביון , נאווירה והופי המקוריים של הסיפור- מה שהוחמץ לחלוטין בסדרה עתירת האפקטים.

Nihau

New member
אוי ווי... עייפות מסוכנת לכתיבה

נאווירה והופי => האווירה והאופי

רמץ

New member
כן... אהה... שובה כבר אמרתי?

המשחק נוטה להיות מעט ממכר וכמו כן יתכנו תופעות לוואי בזמן שינה לאחר 15 שעות משחק - כמו גם תסביכים קלים של קלאסטרופוביה ופראנויה... אבל בהן צדקי, כל התסמינים הללו נעלמו לאחר שגמרתי את המשחק - לא יותר מ-2000 שעות משחק בסה"כ - קלי קלות!

L e s t a t

New member
V:TM Redemption

הוא יותר דיאבלו מאשר Vampire: The Masquerade, לא משנה כמה המפתחים לקחו מTransylvania by Night. משחק נחמד בלי הרבה אחיזה במשחק התפקידים עליו הוא כאמור מבוסס.

JuffoWup

New member
Bloodlines מצויין אבל

אין כמו הויכוח בין המאלקוויאן והאויב הנצחי שלו- שלט ה"עצור"... או הבדיחות המשעשעות על הדגים מאיש הטלויזיה!!!

למעלה