ברוכה הבאה! אה, יש לך בעיה עם החתימה : כותבים "אורלנדו בלום" ולא "אולנדו בלום".
ל לותיין טינוביאל New member 15/8/04 #12 ברוכה הבאה! אה, יש לך בעיה עם החתימה : כותבים "אורלנדו בלום" ולא "אולנדו בלום".
K karin byrne New member 15/8/04 #16 ברוכה באה לך גילי!!!../images/Emo24.gif אני קארין....בת 15 וקצת...אמממ כמו שכבר נאמר לך אורלנדו מעולם לא ביקר בארץ...(יאללה אורלנדו בוא לארץ אני מבטיחה לעשות לך קבלת פנים שלא תשכח ....רק תבוא!!!חחחחחח)...אמממ מקווה שתהני פה זה אחלה של פורום!!!
ברוכה באה לך גילי!!!../images/Emo24.gif אני קארין....בת 15 וקצת...אמממ כמו שכבר נאמר לך אורלנדו מעולם לא ביקר בארץ...(יאללה אורלנדו בוא לארץ אני מבטיחה לעשות לך קבלת פנים שלא תשכח ....רק תבוא!!!חחחחחח)...אמממ מקווה שתהני פה זה אחלה של פורום!!!
• •°•LaLa•°• New member 16/8/04 #18 ../images/Emo39.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif
מ מיטל101 New member 16/8/04 #19 ברוכה השווה........./images/Emo65.gif אני מיטל בת 14 וחצי מחיפה... השתלבות מהירהה.......... ואורלנדו לא היה בארץ...לצערנו....
ברוכה השווה........./images/Emo65.gif אני מיטל בת 14 וחצי מחיפה... השתלבות מהירהה.......... ואורלנדו לא היה בארץ...לצערנו....