היי

היי../images/Emo127.gif

קוראים לי גילי ואני מטורפת על אורלנדו ויש לי שאלה אמממ..... אורלנדו היה פעם בישראל???

kittycatbone

New member
לופ, אורלנדו מעולם לא היה בישראל..

עד כמה שידוע לי, ובטוח לא כשהוא היה מפורסם לפחות...
אבל כולנו כמובן מתות שהוא יבוא מתישהו לכאן...
חוץ מזה... ברוכה הבאה גילי! לי קוראים יסמין ואני בת 15 (עוד פחות מחודש!!!) הממ, בת כמה את ומאיפה?
ותהני בפורום!!

../images/Emo2.gif וואו סליחה לא שמתי לב שענית

טוב אני כבר הייתי בפורום הזה הרבה פעמים אבל לא הייתי הרבה זמן אז נכנסתי עכשיו ......

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifברוכה הבאה גילי../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

אני מיכל...בת 14 וחצי ואורלנדו לא היה בישראל
.... תהני כאן

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gif ברוכה הבאה גילי!!

אני יערה בת 13 וחצי... ענו לך על השאלה אז אני לא צריכה לענות לך גם אז השתלבות נעימה... ויסמין שוב שחכתי תזכירי לי מה התאריך שלך....

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gif חח טוב...

עכשיו אני רק צריכה למצוא משהו ב7.9... כי את ב6 חברה שלי ב8 וחברה אחרת שלי ודוד שלי ב9...

kittycatbone

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם אני לא טועה יש איזה מפורסם כלשהו שבשביעי... או מישהו שאני מכירה שבתאריך הזה...
אההה אנלא זוכרת יותר...
אולי זאת חברה של אבא שלי שבשביעי?
או שהיא בחמישי??

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo32.gifיסמין!!!!!!!!!!!!!!!

... נכון דיויד{אני לא רוצה לעוות את שם המשפחה}זה ששיחק את אנג'ל? אז ראיתי סרט אימה שהוא משחק שם
{יום אהבה קטלני
} סתם רציתי להגיד לך
-כי ברור שאת ראית אותו...נכון?

kittycatbone

New member
חחח כמובן..../images/Emo99.gif

וקוראים לו דיויד בוריאנז...
ולמרות שכולם אומרים שהסרט מטומטם, אז אני חושבת שהוא דווקא טוב
חח, או יותר נכון הוא פשוט פסדר כמו כל סרט אימה טיפוסי...

karin byrne

New member
ראיתי ת'סרט הזה...

חפחפחפחפחפח ודיויד הזה חתיך...
...חחח ראיתי אותו איזה 3 פעמים... עם אמא שלי בפעם הראשונה...האמת שהוא לא ממש מפחיד..אבל דווקא סרט נחמד...אההה ואם אנחנו כבר בענייני סרטי אימה- ראיתי מגרש השדים ביום חמישי ו...הסרט הזה לא מפחיד בגרוש!!!!!!!אני לא מבינה מה אנשים עושים ממנו כזה סיפור?לא מפחיד בכלל...יש כמה קטעים מגעילים אבל רוב הזמן העלילה שלו משעממת תחת והוא בכלל לא מפחיד....לפחות אני וחברה שלי לא פחדנו....סרט לא מפחיד ולא משהו האמת...
...ציפיתי ליותר...

kittycatbone

New member
גם אני בדיוק ככה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

העלילה פשוט ממש משעממת והסרט עשוי גרוע... היו קטעים מפחידים קצת ומגעילים, אבל חוץ מזה הוא באמת אכזבה ענקית ואני *באמת* לא מבינה מה רוצים ממנו

karin byrne

New member
כן...

ממש לא מפחיד...העלילה משעממת שחבל על הזמן וזה לא הפחיד אותי בגרוש...חוץ מכמה קטעים שהיו *מגעילים* כמו שכבר אמרתי...והוא באמת עשוי גרוע...אני לא מבינה למה אומרים שזה הסרט הכי מפחיד שנשעה אי פעם...כי אם זה באמת הסרט הכי מפחיד אז אין שום סרט שיפחיד אותי בעולם...

kittycatbone

New member
בדיוק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם *זה* אמור להיות הסרט הכי מפחיד שיש... אז מה לעזאזל אמור להיות מפחיד?!?
ובקשר ל"יום אהבה קטלי"... גררררררררררר אני מ'זה חולה שם על אנג'ל....
זה בתקופה שהוא חתיך ביותררררררררררררררר...
אהה, וראית את הסרט 3 פעמים!?
כיף לך....
ובסרט הזה-לדעתי הוא דווקא די טוב ומפחיד-רק שברציחות הם הלכו לאט מדי, מה שהרס את המתח והפחד וגרם לך פשוט לרצות שכבר ימותו וזהו...

karin byrne

New member
נכון...

מה באמת אמור להיות מפחיד?כי זה סרט ממש לא מפחיד... בקשר לדייויד-גררררררררררררר הוא כזה שאווהההההההההה
....בקשר לסרט-צודקת,הרציחות באמת הלכו לאט מדי...אוי והגעיל אותי בהתחלה כשיש את זאתי,נו הסטודנטית לרפואה הזאת,לוידעת מה היא...חחחח שהיא באה לנתח ת'גופה...יאק זה היה דוחה הגופה הזאת...
... אההה ועוד משו בקשר למגרש השדים-הקטע הכי ייפה בסרט(לפי דעתי)הוא שרואים את ה-help me על הבטן של הילדה...אהבתי את זה...

kittycatbone

New member
זה באמת היה יפה!../images/Emo9.gif

חחח וגם היו שם עוד כל מיני קטעים שאהבתי... כאילו... שאם כל הסרט היה רק הקטעים האלה (לא 'כפת לי שזה היה יוצא איזה עשר דקות וזהו...
) אז הסרט באמת היה שווה ומפחיד!
ונראה לי שקראו לסטודנטית הזאתי לרפואה שלי. חחח וד"א, בקשר לסרט הזה... אז דיויד (אדם) היה בעצם הרוצח בסוף??

karin byrne

New member
אמממ...

לא דייוןיד הוא לא הרוצח בסוף....זה רוצחת...כן כן זאתי המלאה הזאת לא זוכרתא יך קוראים לה...היא בלונדה כזו...זה שחבר שלה הוא קמפל הזה שגם נרצח...וכן צודקת בקשר ל-10 דקות במגרש השדים...

kittycatbone

New member
זהמה שאמורים לחשוב,

אבל לא ראית שבסוף יורד כזה לאדם דם באף? ובכל הרצחים אז ראו שלליצן ירד דם באף כשהוא רצח את הבנות. אז זה כאילו נראה לי אמור להגיד שהוא הרוצח. אבל זה עדיין קצת מבלבל...

למעלה