חחחחחח יש מצב הם יבואו שנה הבאה לארץ DDDDDDDDDDDD:
P PerfectSP New member 30/5/08 #26 חחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif יש מצב הם יבואו שנה הבאה לארץ DDDDDDDDDDDD:
D Down And Away New member 30/5/08 #27 |ג'ייד|../images/Emo112.gif ~משפט גרופי בתוכן~ נראלי אני אלך לשם רק בשבילו
P PerfectSP New member 30/5/08 #28 חחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif כןכן, אנחנו נצטרך שכמה שיותר יבואו
D Down And Away New member 30/5/08 #29 |ג'ייד|../images/Emo112.gif פייר הומו. הוא כלכך הומו. [אני יודעת איך קוראים לו רק בגלל שחברה שלי חולה לו על התחת] הוא כולו כזה "בוהווווווו היא בוגדת בי עם מישהו מהמרפסת ממוללל יור לאב איז א ליייייי האאעעאעע אומייגאד הם מתנשקיםםםם ~חותך ורידים~*
|ג'ייד|../images/Emo112.gif פייר הומו. הוא כלכך הומו. [אני יודעת איך קוראים לו רק בגלל שחברה שלי חולה לו על התחת] הוא כולו כזה "בוהווווווו היא בוגדת בי עם מישהו מהמרפסת ממוללל יור לאב איז א ליייייי האאעעאעע אומייגאד הם מתנשקיםםםם ~חותך ורידים~*
P PerfectSP New member 31/5/08 #30 XDDDDDDDDDDDD ../images/Emo190.gif טוב לגבי המשפט עם הבוהו אני מסכימה^^ חחחחחחחחח אין,רק אצלנו כולם שומעים מזרחית. יפה שזכרת את שמו^^ אבל כעיקרון, דיויד הוא ההומו בחבורה.. [לא באמת,אבל מבחינה תיוגית הוא תמיד היה ההומוD:]
XDDDDDDDDDDDD ../images/Emo190.gif טוב לגבי המשפט עם הבוהו אני מסכימה^^ חחחחחחחחח אין,רק אצלנו כולם שומעים מזרחית. יפה שזכרת את שמו^^ אבל כעיקרון, דיויד הוא ההומו בחבורה.. [לא באמת,אבל מבחינה תיוגית הוא תמיד היה ההומוD:]
O oshriti123 New member 29/5/08 #18 מגניב P: ומזל טוב ^^" אע 5.6 יום לפני מהתכונת בביולוגיה X_X כל דבר מתקשר לי לבגרויות כרגע, זה כבר לא הגיוני...
מגניב P: ומזל טוב ^^" אע 5.6 יום לפני מהתכונת בביולוגיה X_X כל דבר מתקשר לי לבגרויות כרגע, זה כבר לא הגיוני...
O oshriti123 New member 29/5/08 #20 תודה D: וואו איך היה מתאים לי להיות בת 20 עכשיו. בלי בגרויות.. תתחלפי איתי? ^^"