היי

חלמית

New member
ליטל וכולם!

אלה השירים שנמצאים בדיסק "קלאסיקה מיכא"לית" והסיבה שמני בחר בהם.. (ליטל תראי אם משהו מתאים לך..) : שירים שמיכא"ל אוהב את המסע למיכא"ל אפשר גם לעבור דרך השירים שמרכיבים את הדיסק "קלאסיקה מיכאלית". השירים נבחרו בקפידה ומתארים את הפילוסופיה של התוכנית והמוטיווציה שעומדת מאחוריה. ברזילאי מסביר מה כל שיר עושה שם: *לקחת את ידי בידך: "דיאלוג בין האדם לאני הפנימי שלו והנקודה שבה האדם מתחבר ליכולות הפנימיות שלו"; *טו ורה של אן מרי דוד: "מסע לגילוי הכוחות הפנימיים של האדם"; בדד: "התהליך, בסופו של דבר, הוא תהליך בודד של האדם עם עצמו וגורלו"; *חופשי ומאושר: "בתהליך הלימוד העצמי יש הרבה כוח משחרר של אושר וחופש"; *מאמא: "כשאתה מגיע לנקודה הזאת אתה רואה ממול את אמא שלך ואת כל מי שנשאר מאחור"; *בוקר יום ראשון של פוליקר: "שיר הבגידה הגדולה של המדינה בבנים שלה, מדינה שלקחה אנשים וזרקה אותם לעיירות הפיתוח כדי שיהיו בשר לתותחים מול האויב. אם לא הייתי מקים את מיכא"ל המדינה היתה מפסידה אזרח נאמן, שהיה הופך ללוחם מחתרת"; *יום יבוא: "התקווה של כל מדוכאי העולם להיחלץ ממצבם"; *אני חולם על נעמי: "תפקיד החלומות והדמיון בתהליך ההצלחה"; *שירו של שפשף: "רק בן אדם כמו כולם לא יתנשא מעל אחרים, גם כשהוא מצליח"; *ים השיבולים: "הצד השני של המתרס, האשכנזים"; *אבא: "דלגי, זה מרגש מדי"; *אתה לי ארץ: "דיאלוג סמוי בין האדם לרוח שלו שנמחצה ונדרסה בגיל צעיר על ידי מערכת הסוציאליזציה שהשאירה את האדם פצוע ומדמם. זה שיר שבו אני מתחייב להתחבר לרוח הזאת מחדש"; *תנו לשמש יד: "שחרור עולמי. אנחנו מדברים על משהו אוניברסלי, הרבה מעבר למקום ולזמן שבו אנחנו נמצאים. מיכא"ל היא בעצם פעולה עולמית לשחרור אנשים; *סתם של טיפקס: "החשיבות ליצור משמעות פנימית לדברים ולא לקבל את המשמעות החיצונית שניתנה להם". את הדיסק חותמים השירים השוטר אזולאי והיה חזק. "אלה שני שירים שמאוד מרגשים אותי כל פעם מחדש", אומר ברזילאי ודומע. "אלה שתי האלטרנטיוות שקיימות בחיים. 'השוטר אזולאי', אבא שלי, הוא האדם הטוב והכנוע, שהחיים חלפו על פניו. 'היה חזק' זאת האופציה השנייה - להשיב מלחמה שערה ולא לשתוק. כלומר, לקחת אחריות על החיים שלך. מיכא"ל מצליח להעביר לתלמיד שהטוב והרע תלויים בו".

מכירים אותו ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo165.gif

הערב ב-21:00 יוני בלוך, הכוכב העולה בשמי הרוק הישראלי שהתחיל את דרכו באינטרנט, חוזר לאינטרנט כדי לחנוך רשמית את פורום המעריצים שלו בתפוז. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום, ובזמן השידור- בצ'ט. האירוח יועבר בהנחיית עודד אברהם.
ד"ר אלי גבע, מומחה באנדוקרינולוגיה של פריון, מיילדות וגינקולוגיה, יענה לשאלותיכם בפורום תרומת ביציות הערב ב-20:00. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
בריטני ספירס מצליחה להחזיק שבוע נוסף בפסגת המצעד של גולשי תפוז אנשים עם הלהיט Toxic. כנסו ודרגו את חמשת השירים האהובים עליכם השבוע!

שרשור שירים!!!!

אז סבבה אם היא כבר התחילה, תציעו שירים שהייתם רוצים לשמוע במפגש של מיכא"ל (שאני אבצע...). אתם יכולים להציע מהרשימה של נוי או סתם משו שאתם אוהבים ומתאים לאווירה המיכאלי"ת (אפשר גם לא מתאים זה לא חובה), צריך 3 שירים (למרות שזה המון לדעתי... אבל מצידי...) תודה נוי, בהחלט נתת רעיונות..

ממממממ.....

צריך משהו מעודד,קנט סטופ של צ'ילי פפרז ו...משהו של קלאש כי הם (היו( להקה רצחנית(PANK) אאיייייייימממממ.....אההה!!!1 משהו הכי מיכאלי שיכלתי לחשוב עליו: "ריקי" של ג'ון פרושנטאי.

אני מוכרח להזכיר...

(להגנתה של נוי) מילים יכולים להתפרש אחרת ממה שרוצים לבטא באמצעותם.

SadClown

New member
תגידו...

מה קרה שכל כך הרבה הודעות מתווספות להודעות שהם לא קשורות אחת אל השניה והופכים כאילו לתגובה? כשהם היו הודעות שונות בהתחלה... מרגיז

חלמית

New member
יוסי משרשר אותן...

בד"כ כשמנהל פורום משרשר הודעות אחת לשניה זה בגלל שיש יותר מדי שרשורים בעמוד ואז שרשורים ישנים עוברים לעמוד הקודם. זה לטובה. מקווה שהבנת, נוי.

היי ../images/Emo118.gif

זו שלי (-shelly egan), אני פשוט כותבת מביצפר... אני צריכה עזרה ממכם: יש לנו מחר מפגש 15 (-מן מפגש סיום כזה), ואתמול המנחה שלי התקשר וביקש שאני אפתח את המפגש בהרפייה
. בעייתי הצפויה היא - מה בדיוק יהיה נושא ההרפיה שלי? על מה אני אגיד להן לחשוב? הוא אמר שזה ייקח בין 10 ל-15 דקות... כן בטח...
אז... אני מאוד אודה לכם
ויוסי... אולי תוכל להביא לי רעיון להרפיה מאחד המפגשים שהעברת

חלמית

New member
המממ...

נדמה לי שהרעיון הוא שאת חושבת ומכינה אותו לבד... אין לי בעיה לתת לך את התרגיל פתיחה שאני הכנתי כשהייתי בקורס אני דווקא אוהבת אותו, אבל לא נראה לי שזה בסדר... אם את רוצה את מה שהכנתי או לראות אותו כדי לקבל רעיונות תבקשי ואני אקליד לך .. בהצלחה, נוי.

shelly egan

New member
אבל.. אבל... ../images/Emo118.gif

עכשיו לשבת... לחשוב על משו יפה בשביל תרגיל הרפיה...? אני לא במצברוח

לדעתי...

את צריכה לשבת לחשוב לבד. הרעיון הוא שאת תכיני משהו ולא שמישהו יכין בשבילך. אם את צריכה עזרה או משהו את יכול לפנות למנחה שלך אני בטוח שהוא/היא ת/ישמח לעזור לך.

חלמית

New member
לא צריך מצב-רוח

שבי עם דף ועט תעלי רעינות פרועים ומשם תתחילי... ת'חלס יש לך לזה את כל היום... בהצלחה.

shelly egan

New member
כל היום? ../images/Emo118.gif

הלוואי... יש לי פרוייקט שלם באנגלית על הראש

למעלה