היי אני חדשה בפורום הזה אז אני מקווה להשתלב...
O orityemini New member 1/6/05 #2 ברוכה הבאה!!!!!!!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif אנחנו מקבלים כל חבר חדש בשמחה, אז אני בטוחה שתשתלבי היטב!
ברוכה הבאה!!!!!!!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif אנחנו מקבלים כל חבר חדש בשמחה, אז אני בטוחה שתשתלבי היטב!
G Gilliana New member 2/6/05 #3 !!! WELCOME אני שמחה לראות שקיבלת את ההזמנה שלי. להשתלב? בטח שתשתלבי, שלא יהיה לך שום ספק בכך, אבל תקחי בחשבון שאנחנו לא ממש, המממ... נורמלים, אז תשתדלי לא להיבהל מאיתנו. ברוכה הבאה!
!!! WELCOME אני שמחה לראות שקיבלת את ההזמנה שלי. להשתלב? בטח שתשתלבי, שלא יהיה לך שום ספק בכך, אבל תקחי בחשבון שאנחנו לא ממש, המממ... נורמלים, אז תשתדלי לא להיבהל מאיתנו. ברוכה הבאה!
T t h e x f i l e s New member 5/6/05 #6 ../images/Emo9.gif ממלכת המיוחדים ..נחמד ד"א אני קוראת פה מדיי פעם.
O orityemini New member 5/6/05 #8 ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif מאיר! בבקשה לא לעקוץ חדשים תן לאנשים להתאקלם יום יומיים, שבוע שבועיים, חודש חודשיים שנה שנתיים... לא לדאוג, כולם עוברים טבילת אש בסופו של דבר! תמשיכי לקרוא וגם להגיב! יוהו! אורית.
ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif מאיר! בבקשה לא לעקוץ חדשים תן לאנשים להתאקלם יום יומיים, שבוע שבועיים, חודש חודשיים שנה שנתיים... לא לדאוג, כולם עוברים טבילת אש בסופו של דבר! תמשיכי לקרוא וגם להגיב! יוהו! אורית.
T t h e x f i l e s New member 7/6/05 #10 חח תודה .. ../images/Emo140.gif ואל תדאגי אני לא רגישה לעקיצות .. כולנו חוטאים בזה... לקרוא אני אמשיך אל תדאגי =] להגיב.. מתי שאני אראה צורך בכך =]. תודה על ההזמנה....
חח תודה .. ../images/Emo140.gif ואל תדאגי אני לא רגישה לעקיצות .. כולנו חוטאים בזה... לקרוא אני אמשיך אל תדאגי =] להגיב.. מתי שאני אראה צורך בכך =]. תודה על ההזמנה....
T t h e x f i l e s New member 7/6/05 #11 אה, ויש לי עוד משו לומר.. מסתובבים הרבה מכורים שלא כותבים בפורום הזה, כל אחד וסיבתו שלו.
T t h e x f i l e s New member 7/6/05 #13 אני אמרתי את זה../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif לא.. יש אנשים שלא יודעים בכלל על עצם קיומו =/ או שאין להם מחשב/אינטרנט.. חסרות סיבות למה לא לכתוב כאן?
אני אמרתי את זה../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif לא.. יש אנשים שלא יודעים בכלל על עצם קיומו =/ או שאין להם מחשב/אינטרנט.. חסרות סיבות למה לא לכתוב כאן?