היי

ritimi

New member
היי../images/Emo109.gif../images/Emo174.gif

יש לי שתי שאלות: 1.הרבה פעמים קורה לי שאני חולמת חלום רע,ואז פתאום אני מבינה שזה חלום,אז אני מנסה בכוח להתעורר,האם זה נחשב לחלום צלול? 2.מה זה סינדרום המכשפה?

../images/Emo27.gifתשובות

1. לדעתי זה נחשב לחלום צלול כי את יודעת שאת חולמת, אבל במקום לנסות להיתעורר הייתי מציעה לך לנסות להעלים את הדבר שמפחיד אותך כי בחלום צלול אפשר לעשות דברים שונים מהחיים האמיתיים, אולי אים תעלימי את הדברים המפחידים בחלום צלול יהיה לך חלום צלול בלי דברים מפחידים וגם הסיוטים האלה בחלום הצלול יעלמו (נתתי יותר מדי מידע) 2. סירדנום המכשפה? שמעתי על זה פעם אבל אני לא יודעת מה זה, אים אני ימצא פרוש אני יכתוב כאן, בינתיים אין לי מוסג מה זה. (שוב, אני נותנת יותר מדי מידע)

frezi

New member
תשובות.

בדר"כ שאני חווה חלום צלול נורא קל לי להתעורר ממנו. אפילו להפך - קשה לי ואני צריך להתרכז מאוד בכדי להשאר ישן ולא להתעורר. אם את יודעת שאת בחלום, כלומר את נכנסת למצב צלול, תנסי להעלים את הזוועות מהחלום ולהתחיל לעשות דברים כיפיים בחלום
http://sf.tapuz.co.il/shirshur.asp?forum=502&msgid=63994527 אם תחפשי ב GOOGLE.CO.IL "סינדרום המכשפה", תמצאי עוד מאמרים מסוג זה...

ritimi

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif../images/Emo109.gif../images/Emo174.gif|

פעם הבאה שאני אחלום סיוט ואני אדע שזה חלום אני אנסה

mik mik02

New member
סינדרום המכשפה

סינדרום המכשפה מתייחס לתחושת הכובד\לחץ על החזה בזמן שיתוק שינה,כאילו מישהו יושב עליך. השם נובע מאמונה ישנה שאמרה שההרגשה הזאת נובעת ממכשפה שיושבת על האדם ומשתקת אותו. ..הגעתי למידע הזה ולפורום הזה בעקבות מחקר קטן על התופעה שהחבר שלי עובר מדי פעם.. זה תמיד הלחיץ אותי נורא, עכשיו כבר לא. :) מיקה

למעלה